The Witcher-sorozat - Superman a fedélzeten

  • Írta: sirdani
  • 2018. szeptember 4.
  • Cooltúra
Link másolása
Újabb információk láttak napvilágot a Netflix-féle The Witcher-sorozatról. Az első évad - bár egyelőre még nem tudni, hogy lesz-e több is - várhatóan nyolcrészes lesz, és még két évet kell rá várni. Kiderült az is, hogy ki játssza a főszerepet.

Mint ahogyan az már korábban kiderült, a showrunner Lauren S. Hissrich lesz, aki mellett rendezőként fog dolgozni Alik Sakharov (Kártyavár, Trónok Harca) négy epizódon keresztül, Alex G. Lopez (Luke Cage, Utópia) két epizód erejéig és Charlotte Brändström (Outlander – Az idegen, Counterpart, Disparue) szintén két epizódon át. Ebből már ki is lehet következtetni, hogy a The Witcher nyolcepizódos lesz.

Ami pedig a színészeket illeti: a főszereppel kapcsolatban már korábban is voltak találgatások Henry Cavill nevével kapcsolatban, és úgy néz ki, be is jött a dolog, Ríviai Geralt karakterét ugyanis nem más, mint a jelen generáció Supermanje fogja alakítani. A további szerepek kapcsán még ugyan nem érkezett újabb információ, ám valószínűleg a közeljövőben ez változni fog, hiszen a forgatókönyvírás lassan a végéhez ér, és megkezdődnek a forgatási munkálatok Budapesten.

A The Witcher-sorozat megjelenésére feltehetőleg 2020-ban számíthatunk.

19.
19.
hadzsime
Több helyen is azt írják, hogy Cirit nem fehér színész fogja játszani, hanem fekete, ázsiai vagy valami más kisebbség.(Tehát a lényeg, hogy ne fehér színész legyen)
Remélem, hogy csak hoax, de a netflixet ismerve ebből SJWitcher lesz, szóval tőlem akár Dwayne Johnson is lehet Geralt.
17.
17.
ThomasGreat
Szerintem semmi értelme látatlanban lefikázni valamit. Pár napja azon akadt ki mindenki, hogy nem lesz állandó társunk a Cyberpunkban, holott a Witcherben sem volt...Ehehz képest a játék és számos gamer oldal fóruma tele volt elégedetlenekdőkkel, hogy megkötik a gamerek kezét egy szerepjátékban.

Pár hete csomó ember viszolygott a gondolattól, hogy Henry Cavill játssza el Geraltot, sőt még néhányan fenyegetőztek is, hogy akkor ők meg sem nézik a sorozatot... :D Kvázi semmit nem tudunk az egész projektről, de egy színész alapján csomóan már le is írták az egészet.

Nekem is vannak prekoncepcióim a Witcher sorozattal kapcsolatban, de amíg nem láttam belőle egy-két részt, nem tudok véleményt alkotni róla. Viszont nagyon szurkolok nekik, mert hatalmas potenciál van benne.

16.
16.
Kelan
#12: "hogy NE ilyen jó gyerek feje legyen" Szerkesztés valóban...
15.
15.
Fata Morgana
#14: "a szerephez".
Srácok egy szerkesztési lehetőség, amiért jó páran szóltak már az oldalon, nagyon jó lenne, nem hiszem hogy 3 diploma kell hozzá, ideje lenne végre megoldani, előre is köszönöm.
14.
14.
Fata Morgana
Az a lényeg hogy jó legyen a forgatókönyv, és a rendező Cavill szerintem, meg nem lesz rossz, legalább is ezen kép alapján.

https://www.puliwood.hu/sorozatok/the-witcher-geralt-foszereplo-252879.html
13.
13.
frankdelgado
Középszerű jàtékadaptàció lesz, canvil túl fiatal és jóképű, dolgozhatnak a sminkmesterek. Telibeverik cgi os szőrnyekkel azt hali. Megnézzük, mer Wicser.
12.
12.
Kelan
A kőarcot tudja hozni. Bár kell majd némi maszkolás hogy ilyen jó gyerek feje legyen. :)
10.
10.
kamgecam
Lehet hogy itt megmutattja mire is képes. Mint Matthew a True Detective-ben. Szerintem Henry Cavill is tudja mekkora lehetősége van szakmailag bizonyítani ha mindent belead, ne talán tán még felül is múlja önmagát Witcherként.
8.
8.
patka21991
Érdekes amit irtok Fassbenderről. Én úgy emlékszem, hogy azt nyilatkozta, nem jut ideje játékokra a munka mellett, de amióta rá osztották a szerepet, bele ásta magát és imádja. Szóval Cavill és Fassbender esete nem ugyan az.
Azt azért hozzá tenném, szerintem nem Fassbenderren ment el az AC, hanem valami máson. Számomra unalmas volt, nem kötött le. A Witcher sem Cavillen fog múlni.
7.
7.
hedzsooo
Jó színész, van benne potenciál + a budget is meglesz a filmhez rendesen, úgy fest! :)
6.
6.
FreeKatana
#5: És pontosan ezért nem érdemes ünnepelni se temetni, amiért HC-t kiválasztották a szerepre. Ezért lényegtelen pl, amit pucu és a többiek írtak, hogy Cavill jó, mert ő legalább tudja mit kell alakítani, mert szereti meg minden. Misi is szerette az AC-t elvileg tudta is mit kell hoznia, de... Hiába, ha úgyis olyan karaktert írnak, amilyet akarnak. A megírt karakter talán nem is hasonlít majd az általunk ismert Geraltra. Akkor édes mindegy ki fog benne szerepelni. Vagy hiába jó a karakter, ha közben az egész cselekmény csapnivaló lesz. És így tovább. Ezért nem örülök én már feleslegesen szereposztásoknak meg rendezőknek. Semmire nem garancia, semmit nem jelent. Az ilyen TLOU és hasonló kedvenc adaptációktól meg már valósággal rettegek, ha szóba kerülnek.
5.
5.
Heldengeist
#4: Egy film nem csak a színészem múlik. Faszi tudott volna jobbat is, mint ahogy egy aránylag szar színészből is sokat ki tud hozni egy jó rendező.
4.
4.
FreeKatana
Michael Faszbendőnél is az volt, hogy ő mekkora AC rajongó. Örült is mindenki, hogy no akkor most kapunk egy fasza AC filmet jó főszereplővel. Aztán már arra se emlékszem hogy mi volt benne. Annyi maradt meg, hogy az animus ilyen vásári hinta volt, ami felkapta a faszbendőt a derekánál fogva.
Geralthoz amúgy se kell nagyot villantani. Dörmögjön egy kicsit fapofával, a többit elintézik sminkkel. Nem mintha Cavillt rossz színésznek tartanám, csak a karakter megírástól függően nem feltétlenül kell sokat hoznia.
3.
3.
pucu9011
#2: Szerintem akkor már inkább Henry Cavill aki tudja mit is kell alakítania és valószínűleg oda is teszi magát emiatt, de Mikkelsen tényleg egy az egyben Geralt viszont ahogy írtad is neki ez csak egy szerep lett volna.
2.
2.
felegyi
Nem őt vártam a szerepre, de annyiban piros pont hogy ismeri a franchise-t, és tudja mit kell alakítania. Mikkelsen-nek állt volna jól a téma, viszont neki csak egy szerep lett volna, tudtommal nem favorizált a Witcher témával annak idején amikor kérdezték... lövésem sincs melyikkel járnánk jobban.
1.
1.
kopic
En bizakodo vagyok! Pusz hatalmas pont hogy maga a szinesz is tudja mit vallalt el (ő is szerette volna ezt) es magaval a szeriaval is tisztaban van, tehat rendesen oda fogja tenni magat a szerepre. Jo lesz!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...