Itt az új Leisure Suit Larry gameplay trailere

  • Írta: zoenn
  • 2018. szeptember 8.
  • Videó
Idén feltámad a valaha szebb napokat látott csajozós kalandjáték-sorozat a német CrazyBunch jóvoltából. A Leisure Suit Larry - Wet Dreams Don’t Dry első gameplay trailere mellett már napra pontos dátumunk is van.

Számos félresikerült folytatás után, a májusban leleplezett Leisure Suit Larry - Wet Dreams Don’t Dry a Sierra legelső klasszikusát igyekszik továbbgondolni. A történet egészen pontosan 1987-től napjainkig dolgozza fel a nőcsábász sikamlós kalandjait. Marad a point 'n' click stílus.

Több mint 30 kézzel rajzolt hátteret kapunk, de karakterekből is lesz vagy 30. Hősünk a Timber nevű alkalmazást használja ahhoz, hogy csajokat szedjen fel - a végcél az, hogy az álmaiban szereplő Faith nevű hölgyre rátaláljon, miközben számos rejtvény is megoldásra vár.

A Leisure Suit Larry - Wet Dreams Don’t Dry november 7-én landol PC-n és Macen. Csekkold az első gameplay trailert!

5.
user101
Elég "sótlannak" tűnik...
4.
atroll1
Lesz itt femináci felhördülés :D
3.
NemecsekErno
#2: Köszönöm, igen megvan mindketttő. A BS utolsó részét crowdfunding-ból hozták ki a fejlesztők, amibe én is beszálltam, mert annyira bejöttek az előző részek.
A FT remastered is megvan Stream-en, meg iPad-en is, csak hogy megmaradjon az utókor számára.
Remélhetőleg Larry is jó lesz, de mivel az eredeti részek annyira nem jöttek be, azért itt megvárom a T. előrendelők kritikáit.
2.
TrishtanAG
#1: BS-nek volt egy nem is rossz ötödik része pár éve, azóta pedig valószínüsíthetően a Beneath a Steel Sky 2-n dolgoznak a fejlesztők.
Full Throttle-ből meg volt egy Remasterered kiadás tavaly, amit az audiókommentár miatt érdemes a leginkább beszerezni.
1.
NemecsekErno
Nem tudom maga a játék milyen lesz, de a grafika hozza a 90-es évek klasszikusainak hangulatát.
Bár több ilyen jönne ki. Mondjuk a Broken Sword-nak, a Full Throttle-nak meg a többi nagyon jó játéknak is lehetne folytatása.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...