Elhalasztották az Insurgency: Sandstorm rajtját

  • Írta: sirdani
  • 2018. szeptember 11.
  • Csúszás
Link másolása
Rossz hírünk van az Insurgency-rajongóknak; a várva-várt folytatás sajnos hónapokat késik. Öröm az ürömben, hogy ezzel együtt az előrendelői bétatesztet jócskán meghosszabbítják.

Az eredetileg szeptember 18-ra időzített Insurgency: Sandstorm megjelenését a mai napon a New World Interactive elhalasztotta. A stúdió magyarázata szerint a béta során rendkívül sok visszajelzést kaptak, melyek mind rendkívül pozitívak voltak a játékmenetet illetően. Technológiai problémák viszont bőven akadtak, melyeket a stúdió teljes egészében ki szeretne javítani, hogy a megjelenésre egy tökéletességig csiszolt gyémánttal találkozhassanak a játékosok.

A stúdió hozzáállása azért is érdekes, mivel a játék augusztus 27. óta már elérhető, és az eddigi visszajelzések alapján a béta egyáltalán nem szerepelt rosszul. Az optimalizáció és a technikai hibák javítása mellett egyébként számtalan új közösségi és online funkcióval is fog bővülni a játék megjelenéskor.

Az új felállás alapján a rajtra december 12-én lehet számítani, mely időpontig minden előrendelhető szabadon játszhat a játék bétaverziójával. Az előrendelők a megjelenésig egyébként 10 százalékos akcióban részesülnek, illetve azok, akik már korábban beszerezték a játék előző részét, vagyis az Insurgencyt, márciusig további 10 százalékos engedménnyel szerezhetik be a játékot.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...