TGS 2018: Jövőre jön a definitív Tales of Vesperia

  • Írta: zoenn
  • 2018. szeptember 12.
  • Megjelenés
Link másolása
A Tokyo Game Show apropóján a Bandai Namco megerősítette, hogy 2019 januárjában érkezik nyugatra a Tales of Vesperia: Definitive Edition. Megéri rá várni, hiszen nemcsak a grafika javul, hanem két extra karaktert is kapunk.

A Tales of Vesperia: Definitive Edition egészen pontosan 2019. január 11-én landol PC-n, Xbox One-on, PS4-en és Nintendo Switchen. Nagyobb felbontású textúrákkal operál az új kiadás, valamint olyan két extra karaktert is kapunk, akik nem szerepeltek az eredeti Xbox 360-as változatban. Az egyikük Flynn Scifo, a főhős legjobb barátja és riválisa, valamint az amnéziás kalóz, Patty Fleur.

A JRPG úgynevezett Linear Motion Battle Systemet (LMBS) használ, vagyis a játékos a parti egy tagját irányítja a csatákban, míg a többieket az M.I. a megadott paraméterek alapján.

A legújabb trailer a történetbe enged betekintést:

És még egy kis Tales! A minap bemutatkozott a sorozat mobilos mellékága, a Tales of Crestoria is. A játékon a Bandai Namco és a népszerű anime stúdió, a Kamikaze Douga közösen dolgozik. Egyelőre csak a japán változat a biztos.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...