Ma csaphatunk le a Forza Horizon 4 demójára

  • Írta: zoenn
  • 2018. szeptember 12.
  • Letöltés
Link másolása
A Microsoft elhintette, hogy ma érkezik a Forza Horizon 4 kipróbálható változata. Az áruházi oldal már éles, és bár letölteni még nem tudjuk a klienst, biztosak vagyunk abban, hogy ez pár óra múlva változni fog.

A hivatalos Microsoft Store idő előtt lelőtte a poént, így már szinte biztosra vehető, hogy ma, azaz szeptember 12-én élesedik a Forza Horizon 4 demója PC-n és Xbox One-on. A pontos tartalom még nem tiszta, annyi bizonyos, hogy a kliens 27,8 GB-ot nyom.

Tessék sűrűn az alábbi linkre kattintani, hiszen csak órák kérdése, és indulhat a letöltés. A Forza Horizon 4 legnagyobb újdonsága a dinamikus évszakváltozás. Egy adott pályán teljesen más körülmények uralkodnak nyáron és télen, Nagy-Britannia vidéke pedig ideális nyitott világú terepnek ígérkezik.

Az október 2-án érkező végleges változatban több mint 450 verdát irányíthatunk. Reméljük, a Playground Games megismétli az előző rész sikerét!

16.
16.
semike
#5: Hahahhaha
Ez jooo!!!
Ott a pont!
15.
15.
PaprikaJancsi
#13: i5 6400, Geforce 960 2GB, 8GB Ram - optimalizáció kb. 20 másodpercet vett igénybe. A VRAM-mal nyűglődik, de egy két reccenést leszámítva jól fut.
Hozzáteszem minden full lowon van, szarabbul fut, mintha medium-lowon. WTF? XD
13.
13.
Dízel
Sokszor bugos, eltünik az út meg egyszer ki is fagyott, viszont akadas nélkül fut. És nincs erőművem: i5 2,7gh, geforce 1050ti.8gb ram.
Viszont ez az állandó töltögetés tényleg baromi idegesítő, az optimalizálás is csomo időt vesz igénybe, ráadásul bármilyen beállitást akarsz módosítani, újra kell inditani a gamet!! AGYRÉM!! és kezdődik minden töltögetés előről...
11.
11.
#5: Mekkora lol, uj interceptor :-) eloadod hogy ezt adta a t, vagy digi vagy ami nalatok van, es mellesleg fut rajta par "gagyi" digis autos jatek lol :-))
10.
10.
Batman
Nagyon király XBOX-on és jópofa a magyarítás is. Csak azt tudnám ki a tököm tudja elolvasni 1 másodperc alatt, jobb oldalt, kitolva egy kis boxba? Mert verseny közben lehetetlen elolvasni.
8.
8.
crytek
#1: Még jó hogy gyors a net... IGP-n ez már nem fut..pedig az előzőek legalább elindultak. Mindegy...
6.
6.
LAZLOW20
#5: Majd azt mondod hogy ez az új tv beltéri egység :). Egyébként előző generációnál én is igy csináltam, a Ps3 volt az elsődleges konzol, majd amikor a 360 olcsóbb lett vettem egyet csak a Forza játékok végett. Nem értem hogy valamelyik belsős Sony stúdió miért nem kezd el fejleszteni egy ilyen nyitott világú autós címet, szerintem vinnék mint a cukrot ha megjelenne.
5.
5.
Őrnagy
Annyira dühít, hogy ps4re nincs számomra értékelhető autóverseny! Szerintem a Sony és a Microsoft elosztották egymás közt a piacot, és a Microsoftnak jutott a fasza autóverseny-kategória. Komolyan, csak a Forza Horizon miatt fogok venni egy Xbox One-t a ps-em mellé. Csak a feleségem meg ne tudja...
Majd azt mondom neki, hogy ez amolyan interceptor, ami kell a tévénézéshez :D
4.
4.
ollie92
Lassan le is szívom boxra :)
1.
1.
crytek
Na ennyi helyen pont van SSD-n. Leszedjük és megnézzük mire elég az intel 530 igp
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...