TV-sorozat készül az Alan Wake-ből

  • Írta: zoenn
  • 2018. szeptember 13.
  • Cooltúra
Link másolása
A Remedy akciójátékát amúgy is a TV-sorozatok ihlették, gondoljunk csak az epizodikus felépítésére! A Variety értesülései szerint az élőszereplős adaptáció már úton van, a showrunner és a vezető író Peter Calloway lesz.

Bár még mindig az Alan Wake folytatására várunk, előbb azonban be kell érnünk egy élőszereplős TV-sorozattal. A Variety értesülései szerint a Legionról elhíresült Peter Calloway már aláírt showrunnerként és íróként a projekthez, míg a produceri feladatokat a Remedy fejese, Sam Lake vállalta magára.

A Contradiction Films elnöke, Tomas Harlan a magazinnak elmondta, hogy a következő hónapokban kezdenek el házalni a sorozat ötletével több stúdiónál, noha pár gyártó már érdeklődött is náluk. 

"Az Alan Wake alapvetően egy TV-sorozat volt, amit játékba öntöttek" - nyilatkozta Harlan. "Ez Sam víziója volt. Nagy hatással volt rá a The Twilight Zone, a Secret Window, a Hitchcock, a Northern Exposure és még számos amerikai széria."

És persze a Twin Peaks is. A készítők szorosan együttműködnek Sam Lake-kel a munkálatok során, hiszen mégis az ő gyermekéről van szó. Habár a játék sztoriját nem követik pontról pontra, több fontos karakter is szerephez jut az adaptációban. A kiindulópont maga az eredeti játék sztorija lesz - bemutatják az őrült és sötét univerzumot, de "bizonyos aspektusában mélyebben is elmerülhetünk ".

Olyan történeteket is fel kívánnak dolgozni, amiket eredetileg az Alan Wake 2-be szántak a Remedynél, tehát bizonyos szempontból lesz némi átfedés az első rész és a soha el nem készült folytatás között.

10.
10.
zoe9
Remélem a sorozatba is beleteszik a falra ragasztott QR kód easter egg-et. :D
9.
9.
Dízel
Jó játék volt, élvezetes gunplay-el. Nagyon jó hangulat és atmoszférával.
8.
8.
manderel
A játékot annyira nem szerettem, iszonyú repetitív volt, és a játékmenet nem volt az igazi. Azért végigjátszottam, mert a történet, a hangulat, az atmoszféra kiváló volt. A TV képernyőkön talán még jobban működhet mint játékként.
7.
7.
gorbesz
#4: Xddddd. Sarkositba, igen. De legalabb volt atmoszferaja mint a twin peaksnek
6.
6.
kopic
Csinaljatok mar egy 2. reszt kerlek szepen titeket Remedy! 1. resz siman 360 legjobb uj exkluzivja volt.
Annyira gaz h ebben a genben total szetbaxta ezt a M$, hogy semmi utos uj ipt bem tudtak kesziteni. Talan SO de az sajnos eladasilag total bukas lett. :/
5.
5.
Razielhu
Remélem fekete főszereplővel jön majd
4.
4.
hadzsime
#3: Akkor nem én vagyok az egyetlen.
Csak annyi van meg a játékból, hogy zseblámpával kell árnyékalakokra világítani miközben papírfecniket gyűjtögetsz :D
3.
3.
Yanez
Nah játékban kimaradt, soriban talán nem fog.
2.
2.
Macifasz
"Olyan történeteket is fel kívánnak dolgozni, amiket eredetileg az Alan Wake 2-be szántak a Remedynél."

Remélem ez nem azt jelenti, hogy akkor végleg keresztet vethetünk a 2. részre. :-/ Nagyon remélem, hogy egyszer megcsinálja a Remedy.
1.
1.
zsocc-nrg
Na erre kíváncsi leszek. Minden jöhet ami Alan Wake
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...