Forza Horizon 4 - James Bond DLC-vel jelenik meg

  • Írta: Shifty
  • 2018. szeptember 13.
  • Letöltés
Link másolása
Óriási magaslabda volt, a Playground pedig le is csapta, így az aranylemezre került Forza Horizon 4 a premier napján kap egy James Bond-kiegészítést, amely a 007-es legendás Aston Martinjait is felvonultatja majd többek között.

Aranylemezre került a Forza Horizon negyedik felvonása, így a megjelenés előtt sincs már akadály. Emellett a Playground Games azt is megerősítette, hogy a játék premierjének a napján máris elérhetővé válik egy autócsomag, amely James Bond legendás autóit vonultatja majd fel.

A Best of Bond Car Pack tíz jól ismert autót tartalmaz, de mellette a vásárlók kapnak még két James Bond-öltözéket, valamint a Quick Chatben használható speciális, a karakterre jellemző kifejezéseket.

A járgányok a következők lesznek:

  • 1964 Aston Martin DB5 - Goldfinger (1964), Tűzgolyó (1965), Aranyszem (1995), Skyfall (2012), Spectre (2015)
  • 1969 Aston Martin DBS - Őfelsége titkosszolgálatában (1969)
  • 1974 AMC Hornet X Hatchback - Az aranypisztolyos férfi (1974)
  • 1977 Lotus Esprit S1 - A kém, aki szeretett engem (1977)
  • 1981 Citroën 2CV6 - Szigorúan bizalmas (1981)
  • 1986 Aston Martin V8 - Halálos rémületben (1987)
  • 1999 BMW Z8 - A világ nem elég (1999)
  • 2008 Aston Martin DBS - A Quantum csendje (2008)
  • 2010 Jaguar C-X75 - Spectre (2015)
  • 2015 Aston Martin DB10 - Spectre (2015)


A teljes játék október 2-án jelenik meg, a demó pedig tegnap óta kipróbálható PC-n és Xbox One-on egyaránt.

52.
52.
delphijos
#51: *főnév -> főnév, vagy főnévi igenév.
51.
51.
delphijos
#38: Nekem azért nem jön be mert önmagában tényleg nagyon jó, de ehhez a szerkezethez nem illik , egyszerűen azért mert nem főnév. A gumifüstölés , előzés , az ok. De olyat se mondasz hogy “nagyszerű éppen hogy”, vagy “kiváló majdnem”. Na mindegy, ennyi már tényleg elég erről :)
50.
50.
PaprikaJancsi
#48: Akkor magyarázd el kérlek miért érzem magam tárgynak, ha nem is arra reagáltam. Nagyon okos vagy, biztos eltudod jól érthetően magyarázni. :)
49.
49.
PaprikaJancsi
#47: Igen, tényleg hiba volt beismernem, hogy hibáztam, és elnézést kérnem, hogy felhúzott ez az egész, és rosszul reagáltam le. (szarkazmus, zárójelbe leírom, nehogy ne essen le)
48.
48.
Max3000
#46: Semmi gond,erre számítottam,hogy nem is érted mit pofázok.Lásd utolsó mondat.(44)
47.
47.
Max3000
#43: Egyébként ha az értetlenségeidet nem is nézem,azért vagy közröhej tárgya,mert meg sem próbáltad boncolgatni miért ne lehetne neked jó kifejezésekből összerakva a felírat esetleg példákat hozva,csak egy tagot(akit elvileg te intelligensnek tartasz) leoltottad,hogy ne sírjon,A szöveged végére meg benyomtál egy nagy xd-t mert ez aztán tényleg hitelt ad a megmondó képességeidnek.

Majd később taglalod,hogy te aztán nem tudod ám elviselni,ha valakinek valamivel gondja van.38-as komment.Mindezek tetejében még neked áll feljebb.:D
46.
46.
PaprikaJancsi
#44: Nem reagáltam arra, hogy a Witcher 3-ban milyen a magyar felirat, arra használta a "valamire" szót.
45.
45.
Max3000
#43: Na most említeném meg,hogy a nick-ed hűen tükrözi a személyiséged.
44.
44.
Max3000
#42: Tényleg ne haragudj,de Zoli a 36-os komment második bekezdésében "valamire" szót használta.(jelen esetben témára gondolt) Az elsőben ugye személyre,erre írtam amit...Esetleg ha te tárgynak érzed magad az sem a mi hibánk.:D

Egyébként pedig nem is deplhijosnak írta.Jobban inkább neked mehetett az üzenet jellegéből adódóan.Bár kár szerintem bármit is írni,kétlem,hogy eljut odáig...
43.
43.
PaprikaJancsi
#41: Szépen kikerülted, hogy igazából hülyeséget beszéltél... és beszélsz még mindig.
42.
42.
PaprikaJancsi
#40: "Kìvülàllòkènt vègig olvasa, nem belekötött"

Erre írtam, hogy nem is mondtam, hogy belekötött a kommentembe.
41.
41.
Max3000
#31: Látom tökéletesen megértetted,hogy értetlen voltál.

Egyébként ne idegesítsen,hogy valakinek mindig baja van valamivel.Vagy van véleménye.Ha ennyire kiakaszt a jelenség,nem kell feljönni.Vagy nem kell emberek közé menni.Ha pedig feljössz ide,vagy emberek között vagy az életben,tanuld meg leküzdeni az ilyen frusztrációdat.
40.
40.
Max3000
#39: Nem.Azt írta,te kötöttél belé.Értelmiségi...
39.
39.
PaprikaJancsi
#36: Senki nem mondta, hogy belémkötött.
38.
38.
PaprikaJancsi
#34: Jó, sajnálom, csak komolyan már elegem van, hogy itt valakinek valamiért mindig mindennel gondja van. Kicsit tényleg túlreagáltam. :/
Viszont a hajszál híján akkor is jó kifejezés :D
37.
37.
delphijos
A tényszerűség kedvéért ( ezt is írtam amúgy ) a “beszédek” felirata az rendben van, ezeket éreztem csak kicsit “szerencsétlennek”. Asszem ennyi.
36.
36.
Zoli0507
#33: Kìvülàllòkènt vègig olvasa, nem belekötött hanem "megjegyezte", szòvà tette. Te kötöttèl bele.

Szemèlyes vèlemènyem pedig, hogy valamire legyen okod reagàlni, "belekötni"; Witcher3. Na ott valòdi magyar nyelv van. Ezzel ellentètben
35.
35.
Yanez
#34: Nem vagy túl érzékeny. Ezek normális emberi reakciók.
34.
34.
delphijos
#33: Semmi gond hogy van véleményeddel. Csak az előzőnek akinek válaszoltál is azt írtad hogy "nyafog" ( ez a megjegyzés is triggerelte a kommentemet ), nekem meg hogy minek "sírok" meg "kötekszem". Lehet én vagyok túlérzékeny, ez zavart csak.
33.
33.
PaprikaJancsi
#32: "Nem erről szólna a komment szekció hogy leírjuk a véleményünket ?"

Leírtam a véleményem, hogy tök jó, hogy van benne felirat.

Erre te írod, hogy sok kifejezés nem hangzik jól, meg hogy nem annyira mindennapi.

Erre én írtam, hogy nem kéne ilyen apróságokba belekötni, és mindenben valami rosszat keresni.

Ennyi, szerintem ezt nevezik véleményütközésnek, vitának. Nem írtam semmi csúnyát, ahogy te sem.
Volt egy véleményem, amire neked is egy véleményed, és kész.
Elfért a kritikád, de akkor az én kritikám a tiédre is férhessen el, vagy az már nem tetszik?
32.
32.
delphijos
Hát én ezt a dolgot elengedem emberek. Tényleg úgy gondolom hogy ahol durva anyázások mennek szaros platform vitákon, meg hogy a vicser jobb vagy a fállout, azért elférhetett volna egy kis személyes kritika a fordításra belefér. Hogy ezt miért kell “sírásnak”meg “kötekedésnek” venni, nem értem. Nem erről szólna a komment szekció hogy leírjuk a véleményünket ? Főleg hogy a játékot is dicsértem , és megjegyeztem hogy jó hogy van lokalizált felirat. Amúgy a játékról szóló cikkeknél a legtöbb komment talán 15 volt ( volt hogy csak 2-3 ) lehetett volna írni az erényekről aki szeretett volna. Nem hiszem hogy egy “jó játéknál” keresztre kell feszíteni aki valami negatívot ír , és fordítva ha valami “rossz” és valaki dicséri akkor is. Mert sokszor látom ezt. Részemről ennyi.
31.
31.
PaprikaJancsi
#29: Szerintem a pofátlanságnak is van határa. Eljátszod itt a nagy urat, hogy megzavarták az eszmecserédet, amikor hozzád egy büdös szót sem írtam. Erre nyomod itt ezt a szánalmas szöveget, és hülyézed magad, meg delphijos-t, hogy milyen intelligens vagy, mégis óvodás színvonal amit művelsz.
U.i.: delphijos tényleg intelligens, ezért is írtam neki, de sajnálom, nem tudtam, hogy vitapartnerek lettetek. Ha ezt előbb tudom, nem zavarom meg ezt a szép kapcsolatot, Maxi King.
30.
30.
Bocsánat,de ha itt az intelligencia csak két ember közt mozog akkor az egyik szóljon már a másiknak,hogy ez nem Az álljunk meg egy szóra Vágó Istvánnal!
Magyar verseket sem tudják lefordítani mert egyszerűen nincs rá szó az angolban,amerikásban meg pláne :) Nesze
Amúgy a játék szerintem rendben van!Őszi napokra tökéletes lesz!
29.
29.
Max3000
#28: Senki egy szóval nem írta,hogy a magyar felírat nem jó,vagy nem előnyös.Szerintem sem én,meg sem az én vitapartnerem sem írta azt,hogy mostantól a cégek hanyagolhatnák a magyar feliratot.A magyar kifejezésekről volt szó.Nem tudom ezt mélyebben ragozni,vagy érted,vagy nem.Esetleg én meg delphijos vagyunk a hülyék,hogy másról beszéltünk a múltban,amiről te a jövőben szerettél volna...

21.

Értem én a válaszreakciódat,(már csak azért is,mert engem,hülyét tájékoztattál,hogy válaszreakció volt),de a logikát én hülye nem szűrtem le,meg a másik hülye, delphijos sem.
28.
28.
PaprikaJancsi
#25: Örülni kéne, hogy van benne magyar felirat, nem apróságokba belekötni. Ez az én meglátásom, remélem el tudod viselni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...