Visszatér a Resonance of Fate?

  • Írta: Shifty
  • 2018. szeptember 15.
  • Pletyka
Link másolása
Nagyon úgy néz ki, hogy a német korosztály-besorolásért felelős szervezet idő előtt leleplezte az előző generációban megjelent Resonance of Fate felújított kiadását, ami egyelőre PC-re és PlayStation 4-re tart.

A Resonance of Fate eredetileg még 2010-ben jelent meg PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra. A Japánban End of Eternity néven futó JRPG különlegessége a harcrendszerben keresendő, a fegyverközpontú harcokban ugyanis meghatározó szerepe volt a különböző fegyvereknek és a pozicionálásnak. A játékot a Tri-Ace fejlesztette, a kiadásért pedig a Sega volt a felelős.

Utóbbi mostanában bátran nyúl régi játékaihoz, hogy azokat felújítva aztán újra kiadja, így nem lenne meglepő, ha a német korosztály-besorolásért felelős szervezet oldalán felbukkant adatlapok tényleg egy bejelentést vetítenének előre; amúgy is közeledik az idei Tokyo Game Show, aminek alkalmából a Tri-Ace pont livestreamet fog tartani. További érdekesség, hogy a karakterek Twitter-oldalai nyolc év után ismét csiripelni kezdtek.

A felújított kiadás részletei nem ismertek, de az biztos, hogyha tényleg készül, akkor PC-re és PlayStation 4-re jelennek majd meg.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...