Resonance of Fate

A korábban End of Eternity néven ismert Resonance of Fate a tri-Ace és a SEGA legújabb közös fantasy RPG-je.
Típus: Fantasy, RPG

Resonance of Fate HD - Európában kicsit később

A Resonance of Fate felújított, 4K/HD-kiadása eredetileg mindenhol október közepén jelent volna meg, de a hivatalos Twitter-oldalon megjelent rövid közlemény szerint Európában kicsit csúszik a premier.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Masszív játékdömpinggel folytatódik az október, egy zsák izgalmas cím jut majd' minden platformra! Összefognak a DC-univerzum LEGO-gonoszai, hatodik fejezetéhez érkezik a Soul Calibur, és a Ubisoft toys-to-life kísérlete is bemutatkozik.

Tényleg visszatér a Resonance of Fate

Most már tényleg hivatalos: felújított formában tér vissza a Tri-Ace és a Sega 2010-es szerepjátéka. A 4K/HD Edition alcímű remaster októberben érkezik PC-re és PlayStation 4-re. Megérkezett az első előzetes is.

Visszatér a Resonance of Fate?

Nagyon úgy néz ki, hogy a német korosztály-besorolásért felelős szervezet idő előtt leleplezte az előző generációban megjelent Resonance of Fate felújított kiadását, ami egyelőre PC-re és PlayStation 4-re tart.

Hétfő délutáni galériafrissítés közel 200 új képpel

Ma délutáni összeállításunkban olyan címek kaptak helyet, mint a Castlevania: Lords of Shadow, az F1 2010, a Final Fantasy XIV és a Red Dead Redemption.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten érkezik a God of War harmadik része, kiegészül a Dragon Age, végre fény derül a Command & Conquer minden titkára, és jön a Metro 2033 is.

End of Eternity - új SEGA RPG bejelentés képekkel

Az End of Eternity a tri-Ace és a SEGA legújabb közös fantasy RPG-je, melyben a 17 éves Zaphyr és a 26 éves Vashyron keveredik mindenféle izgalmas kalandba.