Megérkezett hozzánk az új GeForce 8800

  • Írta: Daks
  • 2006. november 22.
  • Érdekesség
Link másolása
Jó hírrel tudunk szolgálni a hardware iránt érdeklődőknek, ugyanis ma megkaptuk az NVidia új grafikus kártyáját, a GeForce 8800-ast, amit hamarosan le is tesztelünk!
Jó hírrel tudunk szolgálni a hardware iránt érdeklődőknek, ugyanis ma megkaptuk az NVidia új grafikus kártyáját, a GeForce 8800-ast, amit hamarosan le is tesztelünk!


Az első, DirectX 10-et is támogató videókártya már a HWSW irodájának egyik polcán pihen, arra várva, hogy megkezdjük tesztelését. A bitang erős kártyát egy Intel Core 2 Quad vezérelte géppel fogjuk kipróbálni több játékon is. A felhozatalban szerepel Prey, Quake 4, Half Life 2, RoboBlitz (Unreal Engine 3.0) és Battlefield 2142 - de most ti is kívánhattok, hogy milyen teljesítményfaló csúcsjátékkal teszteljük a szerkezet teherbírását. Ebből egy kövér cikk fog születni hamarosan, melyben részletesen leírjuk a masina technikai adatait, újításait és persze azt is, hogy maximum részletesség mellett milyen sebességgel vitte a játékokat. A kommentekben lehet kívánni, de persze az irigykedő hozzászólásokat is szívesen látjuk! :)
29.
29.
Carbon
nyaldki NYALDKI...senkise a hulye primitiv beszolasaidra;)
28.
28.
Carbon
ez igaz circa...de vegulis utobbi idoben minden egyes hirnel ez a vita megy...nemtom miert de vki mindig elkezdi...lasd citizen X kommentjet
27.
27.
Shadeee
uh ez bika kari lehet ^^
26.
26.
Circa001
Azt nem értem hogy ti most miért veszekedtek azon hogy a PC vagy a PS3 vagy az XBOX a jobb mikor itt kívánni kéne a játékokat és nem hülyeségeken vitázni.
25.
25.
Carbon
azert tovabb fog az tartani mint egy ev de mindenkeppen befog kovetkezni...
24.
24.
Frosty89
2-3 év és az új xbox sehol se lessz a pc-hez képest....
23.
23.
Carbon
citizen a te bena boxos is elfog avulni egyszer es abban biztos lehetsz h ez a kartya nem fel even belul fog elavulni de meg 2 ev mulva se
22.
22.
boomen
Probáljátok ki a Ghost Recon AW-n!
21.
21.
Mat00
És ha már a processzorok számáról beszélünk, akkor én is mondok 1 érdekes adatot a GF8800GTX-ről... A munkát 128 darab stream processzor végzi, melyek 1350 MHz-en dolgoznak. :D:D:D 1ébként ez a kártya sem drágább mint a többi, mert amikor megjelenik 1 új (pl.: GF7900GTX, v ATI X1950XTX), azoknak is 150-180 Ft az ára.
20.
20.
Mat00
Sokan el vannak itt tévedve...:

1) SC - Double Agent-nek nem olyan nagy a gépigénye, mint itt néhányan gondolják, én egy 6800GT-vel fullon tolom...

2) Nem tudják dx10-zel tesztelni, mert csak dx9-et tudnak a mai játékok, a crisys lesz az 1. dx10-es (legalábbis az elsők között lesz :P)

3) A legerősebb ATI-t (ami mellesleg az x1950xtx) van ahol 100%-kal veri, de átlagban olyan 50%-ot ver oda neki (más oldalak eddigi tesztjéből tom, nem magamtól okoskodom össze...)

4) A gépet meg a PS-t soha nem fogjátok tudni összehasonlítani, mert lehet, h PC-ből jobbat lehet összerakni mint ami a PS3-ban van (ami jelenleg akárhogy is szeretnétek nem így van), de a PS3-on soha nem fog szaggatni 1 játék se, mert alap arra írják, tehát ezen felesleges veszekedni... És én nem konzolos vok, mielőtt ezzel vádolnátok! :D:P
18.
18.
Carbon
nekem a tokom tele van azzal h ti konzolosok nem birjatok megerteni h ps3-nal lehet ISMETLEM:D lehet jobb pct osszerakni. es azt is mondtad PSP the real h kb 6 evig csucs grafikat fog nyujtani es nem kell bele upgrade. csakhogy a pc kb 1 ev mulva mar csucsabb grafikat fog produkalni mint a ps3 merthogy ugyebar a pct fejlesztik fiacskam de a ps mindig csak kijon azt azon mar nincs mit fejleszteni. jah pstomi ez volt a legdurvabb beszolasod h a ps3ban jobb kartya van. veled kapcs mar nem is nyilatkozom...jah sztem teszteljetek le a Gothic 3-at mert annak is eleg durva az igenye
18.
18.
alex512
Egyetértek juventinos-sal én is megnézném maxon a GR3-mat biztos lenyőgöző. És még a Splinter Cell: Double Agent is megérdemel egy tesztet rajta.
17.
17.
fojesz
PSP-the real: A PS3 nyolcmagos procijából egy képvisel komoly erőt, a többi csak mellékes feladatokat lát el.
16.
16.
kanduhrka
Company of Heroesra én is kiváncsi lennék, hogy fut rajra. És ha jól, ajándékozzátok nekem a kártyát! Léciii:D
15.
15.
Jedi1007
Szerintem a Call of Juarez-et,Tomb Raider Legendetés,

Call of Duty 2-t és még a F.E.A.R Extraction Point-ot.Kiványcsi vagyok ezeknél mit produkál a kártya!
14.
14.
Circa001
Irigykedek nagyon:) Próbáljátok ki: Oblivion, Company Of Heroes, Blazing Angels, The Lord Of The Ring's The Battle For Middle-Earth 2, (kár hogy még a Medal Of Honor Airbone nem jelent meg mert azzal is tolhatnátok)
13.
13.
Necros
Jnosi, jelenleg igen. :)



Majd ha kijön a Rainbow Six: Vegas demója vagy a full, jó lenne egy update a kártya teljesítményéről. :) Mert hiába a RoboBlitz az első UE3-as játék, az csak kóstoló, az igazi finomság a Vegasban lesz.
12.
12.
General Thomas
a GS-ben olvastam erről, eszméletlen szép képet tudott előadni, ha találok képet róla akkor berakom a fórumba :)
11.
11.
Gerryy
kacc kacc ps3 pc a király
10.
10.
TomFace
9.
9.
pstomi
ps3-ban jobb kártya van.
8.
8.
wasaby44
hupsza elírtam mind1...amugy elég régi játékokkal fogjátok tolni kár nincs nálatok egy kis crysis ízelítő vagy egy multi... :(
7.
7.
wasaby44
Horus: Vedd meg részletre :D

A többiek is aki akarja :)
6.
6.
TomFace
Hát, a 8800GTX-et már 180eFt-ért bárki megveheti mondjuk Szegeden is.. :P reklámozni nem akarok
5.
5.
TomFace
Microsoft Flight Simulator X, annak elvileg brutális gépigénye van
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...