Forza Horizon 4 - akcióban a Bond-autók

  • Írta: sirdani
  • 2018. szeptember 19.
  • Videó
Link másolása
Végre egy crossover, amire tudjuk, hogy a szíve mélyén mindenki gyerekkora óta várt; érkeznek a 007-es ügynök legendás járgányai a Forza világába. A bejelentés ugyan már múlt héten megvolt, ám most egy pörgős előzetest is kaptunk hozzá.

Mint ahogyan arról már korábban mi is beszámoltunk, a Forza Horizon 4 a Day One DLC révén egy igencsak impozáns autópakkot fog kapni, melyben minden idők leghíresebb titkos ügynökének, James Bondnak léphetünk a helyére... Egészen pontosan ülhetünk, méghozzá tíz olyan exkluzív autóban, mint az 1964-es Goldfingerben látott Aston Martin DB5, vagy a vízen száguldozó Lotus Esprit S1.

A frissítés tehát már a megjelenés napjától fogva elérhető lesz, vagyis október 2-án, míg a játék Ultimate Edition verziójának vásárlói már szeptember 28-án a lovak közé csaphatnak. A Forza Horizon 4 kizárólag PC-n és Xbox One-on lesz játszható.

6.
6.
Beniciodeltoro
#2: Télleg bmg, úgy emlékeztem hogy boxra nem adták ki (PC-re nem jött ki) , akkor a Heavy Raint hoznám példának :)
5.
5.
delphijos
Zsivány nagyon. Nem vagyok egy nagy DLC vásárló , de a FH3-hoz megvan mind, szóval ez se marad ki :)
4.
4.
Yanez
Ez a trailer nagyon májer bakker! Soha nem játszottam még egyik Forzával sem, de még így is azt mondom ez lehet a legjobb/legszórakoztatóbb autós game!
3.
3.
Gykrizsi
Még mindig, hűha. Komolyan libabőr, imádom ezt a zenét, és ezek az autók. Messze van még október :(
2.
2.
Macifasz
#1: Mert az RDR nem XBOX exkluzív cím, azért. Ennyi. Ez a széria mindig is az volt, ahogy a Sony gépén a Gran Turismo sorozat.
1.
1.
Beniciodeltoro
Ha a RDR2-t kitudják adni Xbox one-ra, akkor ezt miért nem tudják PS4-re ?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...