Valami nagy dolog készül a Wargamingnél

  • Írta: sirdani
  • 2018. szeptember 19.
  • Homo Nobilis
Link másolása
A Wargaming állásajánlatai alapján újabb irodát nyit a stúdió, ezúttal az Egyesült Királyságban, egészen pontosan Guildfordban, ahol egy, az Unreal Engine-nel meghajtott, ingyenesen játszható MMO-játék fejlesztésén fognak dolgozni.

„A Wargaming kontinenseken és országokon átnyúló folyamatos bővülésének részeként izgatott vagyok, hogy új stúdió nyílik az Egyesült Királyságban, ahol egy vadonatúj wargaminges cím fejlesztését irányíthatjuk. Már rendkívül várjuk, hogy egy fantasztikus csapatot építhessünk ki itt, Guilfordban” – nyilatkozta Sean Decker, az új stúdió megbízott vezetője.

Decker neve egyébként sokak számára ismerős lehet, hiszen igazi videojátékos veterán, aki többek közt olyan franchise-okon dolgozott, mint a Battlefield, a Mirror’s Edge, a SimCity és az EVE Online.

A Gamasutra értesülései szerint a Guildfordban létesített stúdió egyelőre a csapat 25 fős keménymagját kívánja összeállítani, az alábbi linken elérhető álláshirdetéseken keresztül.

A fehérorosz illetőségű Wargaming leginkább az olyan ingyenesen játszható multiplayer címeiről ismert, mint a World of Tanks, a World of Warplanes és a World of Battleships, melyek hatalmas tömegeket mozgattak meg, úgyhogy mindenképpen érdemes lesz majd odafigyelni az eddig még be nem jelentett MMO-projektjükre.

2.
2.
user101
Ebben van a pénz és ebben van tapasztalatuk...

Az más kérdés, hogy az olyan embereket akik a single történet orientált játékokban találják meg a szórakozást ( mint én is ) az egész cég és a munkásságuk nem bír jelentőséggel... :)
1.
1.
Slik
mar megint egy mmo... b o r i n g
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...