Call of Cthulhu - az őrület határán

  • Írta: zoenn
  • 2018. szeptember 21.
  • Videó
Link másolása
Megérkezett a második gameplay trailer a Cyanide Studio szerepjátékáról, amelyben Edward Pierce detektív a nyomasztó a Darkwater Islandre tart, ahol furcsa összeesküvésekre, bizarr szektákra és magukra a Nagy Öregekre bukkan.

A Call of Cthulhu a Chaosium papíralapú szerepjátékát veszi alapul. A játékban Edwardnak fejlesztenie kell képességeit, hogy szembe tudjon nézni a Darkwater Islanden tapasztalt szörnyűségekkel, amelyek az épelméjűségét is próbára teszik.

A Spot Hidden és az Investigation skillek fejlesztésével egyre több nyomot találunk, és a párbeszédek során is több lehetőségünk lesz kicsikarni az alanyból az igazságokat. Az Eloquence és a Psychology képességekkel a megszerzett ismeretekből vonhatjuk le a következtetéseket.

Valamikor a nyers erőre van szükség a boldoguláshoz - ez esetben a Strength-ágat érdemes fejleszteni. Ugyanezt válasszuk, ha meg akarjuk félemlíteni az ellenséget. A repertoár része a Medicine és az Occultism is, előbbi a gyógyításhoz nélkülözhetetlen, utóbbi a sötét titkok megfejtésénél hasznos, igaz, a tudás nem mindig áldásos, hiszen úrrá lehet rajtunk az őrület.

A Call of Cthulhu október 30-án érkezik PC-re, Xbox One-ra és PS4-re.


2.
2.
kirschakos
1.
1.
GAMEROD
De hiányolom ezt a fajta viharlámpás Alone In The Darkot a jó isten áldja meg azt aki rossz kezekbe adta.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...