Készül a Rainbow Six-mozifilm

  • Írta: zoenn
  • 2018. szeptember 21.
  • Cooltúra
Link másolása
Lapértesülések szerint a Paramount Pictures mozifilmet készít két Tom Clancy-regényből Michael B. Jordan főszereplésével. A történet a Rainbow Six megalakulására és a terrorizmus elleni harcra összpontosul.

A Variety értesülései szerint a Paramount Pictures viszi vászonra Tom Clancy két regényét, a Rainbow Sixet és a Without Remorse-t. A Creed sztárja, Michael B. Jordan alakítja majd a főhőst, a volt Navy Seals-veteránt, John Clarkot. Ő az író második legnépszerűbb karaktere Jack Ryan után.


E könyvekből készült 1998-ban a Rainbow Six-játék is. A Without Remorse egyébként John Clark eredetsztoriját meséli el, míg a Rainbow Six pedig az általa megalapított titkos, több nemzetiségű terrorelhárító osztag, a Szivárvány Hatos bevetéseire koncentrál.

A karakter nem ismeretlen a filmekből sem. Liev Schreiber alakította Clarkot a 2002-es A rettegés arénájában, míg Willem Dafoe az 1994-es Végveszélyben.

A korai Rainbow Six-játékokban Clark irányította az egységet, mígnem a 2006-os Rainbow Six: Vegasszal véget ért a tendencia.

3.
3.
McDuff
#1: Meg Mr. Ápfóór is szerepeljen benne! Annyi mindent csinál,de soha nem találkoztam még vele.
2.
2.
Remélem nem rontják el és jó film lesz.
1.
1.
ToD1991
Remélem lesz bájoházárd konténör lokésön
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...