World of Warcraft: Burning Crusade intro hírek

  • Írta: Mast3rmind
  • 2006. november 26.
  • Érdekesség
Link másolása
Ha jól emlékszem 2003-ban láthattunk a Blizzard boszorkánykonyhájából igényes és hangulatos renderelt videót, mely után mindenki libabőrös lett.
Ha jól emlékszem 2003-ban láthattunk a Blizzard boszorkánykonyhájából igényes és hangulatos renderelt videót, mely után mindenki libabőrös lett.

Ám ha a hírek igazak, akkor a World of Warcraft kiegészítője egy új intróval gyarapodik! A hírek szerint December 13-án tekinthető meg elősször a nagyközönség számára a videó egy TV reklám alkalmával, ami 2 perces gyönyört fog hozni számunkra a készítők szerint. Természetesen a GK Team nagy erőkkel dolgozik, hogy a videót a megjelenés napján azonnal elhozzuk nektek! Kitartás! Már mi se bírunk magunkkal :P!
7.
7.
Mast3rmind
Daks biztos belejavított :) elrontja itt a mókám xD
6.
6.
Carbon
latom atirtak burning crusade intro-rol burning crusade intro hirekre:D...jah general thomas a superman returns jatek mar a multheten megjelent:)
5.
5.
General Thomas
Én is azt hittem hogy látható lesz az intro, most kicsit pofáraestem :P



Ballcsy: boltokban. nézd meg a CD galaxist, 576 kbyte-ot, stb...

Egyébként meg még nem jelent meg.



Gabo 100....: használd a Google-t.
4.
4.
ballcsy2
Hol árulják a superman returns the videogame-t?

E-mail:ballcsy2@vipmail.hu
3.
3.
Alhun
Azért nem kell káromkodni, a nélkül is kifejezhetted volna bánatodat. Ugyanis itt szerintem több ember nem nézi jó szemmel a káromkodásokat, csak ront az oldal színvonalán.
2.
2.
szpiiit
baszátok meg...akor legalább ne azt irtátok volna ki hogy : "Intro" azt hittem hogy már lehet nézni :@@@@@@@@ fu de mérges vagyok rátok GK... egy feketepont!!!!:P
1.
1.
kanduhrka
Kár hogy maga a játék nem lett valami jó.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...