World of Warcraft: The Burning Crusade

Hol volt, hol nem volt.....mikoron a "lángoló legio" pusztító vereséget szenvedett a Hyjal hegy lábánál. De nem adták fel, és az Azeroth faj elkezdte az egykoron szertefoszlott életének újraépítését...
1699772400

Távozik a Blizzard elsőszámú művésze, Samwise Didier

Többek közt a Warcraft, a Diablo és a StarCraft örökzöld művészi stílusát köszönhetjük Samwise Didiernek, aki 32 év után leteszi az ecsetjét. Egy biztos: a Blizzard játékai sosem lehettek volna ilyen megnyerően karakteresek Didier nélkül.
1671202800

Visszatért a Blizzardhoz Chris Metzen, a Warcraft-univerzum atyja

Chris Metzen hat évvel ezelőtt hagyta el a játékipart, de úgy tűnik, élete egyik legnagyobb műve mégis visszahívta őt. A Warcraft-univerzum kiötlője kreatív tanácsadóként csatlakozott újra a Blizzard csapatához.
1659546420

Három évig készült titokban a mobilos World of Warcraft, de végül törölték a projektet

Lapértesülések szerint a Blizzard és a NetEase három évig dolgozott a World of Warcraft mobilos változatán, nemrég azonban kölcsönösen kifaroltak a projekt mögül.
1651225556

Jövő héten mutatkozik be a mobilos Warcraft

A Blizzard a Twitteren harangozta be, hogy jövő héten újabb bejelentést tesznek, ugyanis leleplezik a következő Warcraft-játékot, ami a várakozásokkal ellentétben nem a sorozat negyedik része lesz, hanem egy mobilos kitérő.
1650387300

World of Warcraft - a következő kiegészítővel beköszönt a sárkányok új kora

A Blizzard leleplezte a World of Warcraft új kiegészítőjét, a Dragonflightot. Nemcsak a sárkányok kerülnek ismét középpontba a Cataclysm óta először, de mi magunk is csinálhatunk majd sárkányszerű karaktereket.
1649838300

World of Warcraft - nagy leleplezés a jövő héten

Rengeteg pletyka szállingózik mostanában a World of Warcraft új kiegészítője kapcsán, a jövő héten azonban véget érnek a találgatások. Megvan, hogy mikor leplezik le az MMORPG következő nagy expanzióját.
1642514400

A Microsoft felvásárolja az Activision Blizzardot

A Microsoft bejelentette, megállapodásra jutott az Activision Blizzarddal, aminek értelmében megkezdik a felvásárlását a teljes cégcsoportnak annak minden fejlesztőstúdiójával együtt.
1635930000

Távozik a Blizzard új társigazgatója

Hatalmas vihar tombol a Blizzard felett, amit úgy tűnik, az új társigazgató sem viselt sokáig. Jen Oneal és Mike Ybarra augusztusban örökölte meg J. Allen Brack egykori szerepét, a duó egyik tagja azonban jobbnak látta, ha inkább más vizekre evez.
1635314400

Elmarad a következő BlizzCon

A koronavírus-járvány hatalmas első döfés volt, a szexuális zaklatással kapcsolatos perek pedig beütötték az utolsó szöget a 2022-es BlizzCon koporsójába. Elmarad a Blizzard éves rendezvénye, és az is meglehet, hogy végérvényesen.
1632290400

Felmondott a Blizzard jogi igazgatója

Úgy tűnik, Claire Hart nem állt rá készen, hogy a bíróságon is kiálljon az Activision Blizzard mellett. A játékóriás jogi igazgatója lemondott a posztjáról, éppen akkor, amikor újabb jogi vizsgálatok indultak a vállalattal szemben.