Befutott az Űrdongó második előzetese

  • Írta: Shifty
  • 2018. szeptember 24.
  • Cooltúra
Link másolása
Ha már untad a Michael Bay-féle Transformers-filmeket, akkor itt a remek alkalom, hogy adj egy utolsó esélyt a franchise-nak. Az Űrdongó ugyan egyetlen karakterre koncentrál, de úgy tűnik, nem az agyatlan akcióról fog szólni.

Nagyon úgy néz ki, hogy a '80-as években játszódó Űrdongó végre szakít a Transformers-filmek hagyományaival, így végre egy épkézláb, érzelmekben gazdag történetet is kapunk, nem csak agyatlan akciózást. Erre maga a rendező személye is garancia, hiszen az a Travis Knight dirigálta a forgatást, akinek a fantasztikus Kubo és a varázshúrok című mesét is köszönhetjük.

A film december 20-tól lesz megtekinthető a hazai mozikban.

2.
2.
bitbandita
#1: Ja, az utóbbi rettenetekhez képest biztatónak néz ki. Én egyébként egy olyan TF filmet szeretnék már látni, ami nem a Földön játszódna, hanem a Cybertronon, és az autobot vs. decepticon konfliktusról szólna. És lehetőleg ne M.Bay rendezze...
1.
1.
Gykrizsi
Nem hittem volna az utóbbi évek okán, hogy ezt mondom, de én várom ezt a filmet, a trailer nagyon jól néz ki, vélek benne lelket felfedezni, nem egy CGI szarnak tűnik az egész. Kérem, legyen ilyen a film is.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...