Launch traileren a Black Ops 4

  • Írta: szlav
  • 2018. szeptember 25.
  • Videó
Link másolása
Habár a Call of Duty: Black Ops 4 csak október közepén jelenik meg, a Treyarch nem bírt magával és már most közzétette a lövöldözős játék launch trailerét. Pörögjön hát a zombimód, a Blackout, na meg a klasszikus multiplayer!

Nem, még sajnos nem jelent meg a Call of Duty: Black Ops 4 (vagy IIII), csupán a premierhez szánt trailer érkezett meg néhány héttel korábban. A pörgős összeállításban egyperces ízelítőt kaphatunk a játék hagyományos többjátékos módjáról, a négyfős zombis túlélőmódról, valamint a 100 embert egy arénába eresztő Blackoutról. A sorozat történelmében idén először esett meg, hogy a játék sajnos nem kapott egyjátékos sztorit - a treyarchos srácok minden energiájukat a multis mókába fektették.

A Call of Duty: Black Ops 4 október 12-én érkezik PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re.

8.
8.
shatterhand
#6: Ha első leszel BRben az nem a véletlen muve lesz.
7.
7.
shatterhand
#4: 80eves nagypapa meg rajtad szornyulkodik,hogy bezzeg regen szebb volt a gyerekkor.
Birom az ilyen megmondo velemenyeketet. Mindenkinek mas tetszik. Ha br a sláger akkor az a sláger. És jó hogy leirod "hova jutott". Új nnen is látni,hogy a cod valzozik. És csak sablonos szovegr hogy ugyanaz minden évben. El kéne donteni most mi a gond: az ha valtozik vagy az ha nem.
6.
6.
5.
5.
Shady1717
#4: Azért nem mondanám ,hogy a sok 10 éves örül a battleroyalnak , azért a battleroyal elég kompetitív és kell hozzá skill , kb mint egy csgo-hoz szóval egy 10 éves szintű gamer nem sok sikert fog aratni. Igazi azok elég emlékezetes pillanatok voltak , és nagyon jó karaktereket csináltak , viszont mind játék meddig kötött le ? 5-6 óra volt egy kampány , ha nagyon tetszett kijátszottad 3-4x de az még mindig 15-20 óra és akkor már teljesen ki maxoltad, ezt lecserélni egy kompetitív játék módra amibe a haverokkal 100 órákat bele rakni ,szerintem ez a húzás belefér :D és mellette ott a multi és a túlélős zombi mód amiket szintén elég bő órákon át lehet nyomni, de háát igazából kinek mi :D én azért adom ,hogy lesz mit játszani a többiekkel :D
4.
4.
Gykrizsi
#3: Azért az "embereknek tetszik" nem összetévesztendő a "sok tíz éves gyerek örvend, mert kapott egy újabb bátlerojált, és ezért mindjárt összepisili magát" kategóriával. Megértem, ha valakinek ez bejön, játszon vele, de szomorúnak akkor is szomorú, hogy ez a cím ide jutott. A negyedik rész eleje, ahogy Price felveszi a gázmaszkot, vagy a BO1 király, hidegháborús részei, ahogy megérkezünk Vietnámba, rádióban meg szól az AC/DC, de még az MW3 epikus 3. világháborús ütközeteit is megemlíthetjük. Itt ennek már nyoma sincs, csak az ökörködés, meg ez a BR f****g, ami amúgy úgy néz ki, mint a mosott szar (igen, igen szebb, mint a PUBG, de hát azért ez önmagában nem érdem).
3.
3.
Shady1717
#1: Hát megint itt vagyunk :3 Cod 4-et azért bőőőven szépíti az idő :\ nem tudom játszottál-e a remastereddel. Amúgy meg még mindig nem próbáltad ki se a multit se a Blackout-ot :D Érdemes rá nézni a kommentekre vagy a streamek nézettségére , az embereknek eléggé tetszett :D de hát újabb codos hír újabb Beniciodeltoro flame :\
2.
2.
shatterhand
1percbe suritve az eddigi trailereket. Két ujdonsagot látni.
1.
1.
Beniciodeltoro
Emlékszem anno a COD4 teaserére, mekkorát ütött.

Ez meg..................... : (
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...