Előzetest kapott a Battlerite Royale

  • Írta: szlav
  • 2018. szeptember 25.
  • Videó
Link másolása
A jelenleg bétafázisban lévő Battlerite Royale holnaptól csatlakozik a Steam Early Access kínálatához. A csapatos arénajáték karaktereit egymásnak eresztő battle royale-cím igazi különlegességnek tűnik a Fortnite és PUBG által uralt szcénában.

A Battlerite igazi MOBA, a szó legszorosabb értelmében. Na nem olyan, mint a DOTA, vagy a League of Legends - ez valóban egy igazi Multiplayer Online Battle Arena, és itt az "arénán" a hangsúly. A leginkább a World of Warcraft Arena-módjára emlékeztető 2v2, illetve 3v3 felállás szerint küzdhetünk meg az ellenfél csapatával, nincsenek itt lane-ek, vagy minionok, csak színtiszta harc. Az amúgy nagyszerű free-to-play cím pedig most egy hatalmasat újít - a küzdőtéren megismert karaktereink ezúttal egy spinoff-játékban, a Battlerite Royale-ban tesznek próbát.

Bizony, egy újabb battle royale-címről van szó, de a Battlerite Royale akkor is megérhet egy misét. A konkurenciával ellentétben ugyanis itt (az alapjátékhoz hűen) egy felülnézetes, skillshotokra és változatos képességeket használó hősökre épülő játékról van szó. A játék már egy ideje zárt bétafázisban van, most szerdán azonban mindenki előtt megnyílnak a kapuk a Steam Early Accessnek köszönhetően.

A Battlerite Royale tehát először PC-n debütál majd, de a Battlerite-hoz hasonlóan később Xbox One-on is tiszteletét teszi majd.

2.
2.
#1: Ez alapjáraton igaz, de a Battlerite köszöni szépen, jól van. És nagyon jó is mellesleg.

Egyébként én nem tudom elképzelni, hogy egy felülnézetes battle royale hogy működhet. Játszani nem fogok vele, de kíváncsi vagyok, hogy oldják meg.
1.
1.
hadzsime
https://i.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/001/410/451/e3e.jpg
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...