Újra ingyenesek a Battlefield prémiumtartalmai

  • Írta: sirdani
  • 2018. szeptember 26.
  • Akció
Link másolása
Lemaradtál a hónap elején ingyenesen megszerezhető Battlefield 1 és Battlefield 4 Premium Passokról? Akkor remek hírünk van a számodra, ugyanis az Electronic Arts újból megismétli a kihagyhatatlan akciót!

Ha lenne még olyan játékos, aki korábban már megvette a Battlefield 1-et vagy a Battlefield 4-et, ám valamilyen elképzelhetetlen módon nem hallott az elmúlt év során folyamatosan záporozó ingyenes DLC-akciókról, sem pedig a 100 százalékos akcióval hirdetett Premium Passokról, akkor most itt a nagy lehetőség a pótlásra.

A Battlefield 4 Premium Pass öt kiegészítőt tartalmaz, így a költségek nélküli beszerzésével 20 vadonatúj térképen vehetjük fel ellenségeinkkel a harcot vadonatúj eszközökkel és járművekkel. A Battlefield 1 ingyenesen beszerezhető prémiumtartalmaival pedig nemcsak a They Shall Not Pass, az In the Name of the Tsar, a Turning Tides és az Apocalypse DLC-k lesznek elérhetőek, emellett még számos új kihívás és kiegészítő üti a figyelmes játékosok markát.

Az ajánlatok bezsebelésével egyébként érdemes lesz sietni, mivel egyelőre nem tudni, hogy meddig lesznek érvényesek. A Battlefield 1 Premium Passt ezen a linken, a Battlefield 4 Premium Passt pedig az alábbi linken érhetitek el.

2.
2.
Bako
#1: Kössz Shaggy az infót! (leborulós, istenítős emot icon)
1.
1.
B-Shaggy
A Battlefield 1 pedig most le van akciózva 5 euróra, ~1600 Forintért az egész játék + minden kieg a tietek!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...