Befutott a PlayStation Plus októberi felhozatala

  • Írta: sirdani
  • 2018. szeptember 26.
  • Akció
Link másolása
Ami azt illeti, ez a hónap is egész ígéretes lett. Persze nem annyira, mint a Destiny 2-vel és God of War III: Remastereddel tomboló szeptemberi játékáradat, de a horrorrajongóknak garantáltan lesz októberben pár álmatlan éjszakájuk…

A legnagyobb cím ugyanis egyértelműen a Gun Media PlayStation 4-re is kiadott aszimmetrikus horrorjátéka, a Friday the 13th: The Game, melyben a játékosokat az 1980-as évek világába invitálják a készítők, méghozzá a Kristály-tó partjára, ahol a békében táborozó fiatalokra olyan kalandok várnak, amit a legrosszabb rémálmaikban sem képzeltek volna.

A legendás OlliOlli alkotóitól érkezik a kínálatba a Laser League, ami alapjaiban egy kompetitív multiplayer játék, ahol minden a csapatstratégián és a villámgyors reflexeken múlik. Továbbá az előfizetők megkapják még PS Vitára és PlayStation 4-re a Rocketbirds 2: Evolutiont, illetve a 2064: Read Only Memoriest is, mely egy, a klasszikus kalandjátékok korszakát idézői cyberpunk thriller, ultramodern történetmesélési technikákkal felvértezve.

A kvízjátékok szerelemesei a PlayLink-kompatibilis Knowledge is Powerben lelhetik örömüket, míg a PlayStation 3-tulajok a Master Reboottal élhetik át annak a világnak a borzalmait, ahol az emberek haláluk után számítógépes adatként élhetnek tovább.

A teljes kínálat tehát:

  • Friday the 13th: The Game (PS4)
  • Laser League (PS4)
  • Master Reboot (PS3)
  • The Bridge (PS3, PS4, PS Vita)
  • Rocketbirds 2: Evolution (PS Vita, PS4)
  • 2064: Read Only Memories (PS Vita, PS4)
  • Knowledge is Power (bónuszjáték, PlayLink)


A játékok az előfizetők számára október 2-től lesznek letölthetőek.

17.
17.
vanpear
Nem, azért de a jobbaknak is csak az 5% töltitek le összességében, de csak letöltitek játszani már nem játszatok vele, csak ha kell a hely, akkor letörlitek. :D
16.
16.
GAMEROD
Az a gond hogy sok ember azt se tudja mit szeretne - azt hogy a semmiből jöjjön valami amivel ellesznek. AAA kategóriában sincs egy nagy felhozatal, az ilyen gold-ok pedig ugyanaz a szegmens amiket újságokhoz adnak teljes játékként, néha egy régebbi de nagyobb cím, vagy újabb átlagcím.
15.
15.
delphijos
#14: Vagy BKV bérletet azért hogy hátha lesznek jó csajok a buszon.
14.
14.
Max3000
#13: Kicsit olyan ez,mintha valaki azért fizetne elő bizonyos tv szolgáltatásra,hátha vetítik majd a kedvenc filmjét.
13.
13.
delphijos
#5: Mindig megy a sírás ( mindkét oldalon ) de ha Te ezekért voltál ps+ előfizető, akkor ott van a gond. Ha nem multizol, akkor tényleg felesleges.
12.
12.
Vopesz
Nem meglepo, jon az osz, senki ne varjon mar iden nagy cimeket ingyen, nem erdeke egyik cegnek sem, vegyuk csak az uj megjeleneseket.
11.
11.
Zisten
Ennyi jó hónap után kellett már egy f*scsi is. :)
10.
10.
Fata Morgana
Ez is annyit ér mint az MS-é, a "gesztust" nagyra értékelem mindkettő cégnél, de ez a felhozatal nálam a nullával egyenlő.
9.
9.
Batman
Ne sírjatok, hiszen az előző hónap elég kemény volt!
8.
8.
GAMEROD
Azért az F13 nem olyan rossz, 100-200 órát simán bele lehet tenni.
7.
7.
RangerFox
Az őszi megjelenések mellett őszintén kinek van ideje Ps+os játékokra xd
6.
6.
#3: Ebbol a listabol a rocketbirds 2 az ami jo.
Steamen akcios volt par hete.
5.
5.
daenath
Oktoberi PS+ elofizetes storno, ez egy rakat "bug" halmaz...multi orrba/szajba...pfff...ez eleg gyatra felhozatal a Sony reszerol!
4.
4.
shatterhand
Ezt már be se rakom a könyvtárba.
3.
3.
Yanez
Vicces, de azt a Bridge nevű micsodát mindig is kiakartam próbálni, mert a képek alapján érdekes puzzle cuccnak tűnik. A Rocketbirds 2 meg az, aminek nagyon örülök, mert az első része baromira bejött! Meg is feledkeztem a létezéséről, pedig anno elsőnapos vétel akart lenni. A többi plus játék egyelőre nem érdekel.
2.
2.
FlexSteel
Szomorú. Nagyon szomorú. Ez most nem jött össze Sony. Please try again....
1.
1.
DarkLord
Most erre mit lehet írni? :D Ez a gold-dal együtt mindkét oldalról egy határ...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...