Hamarosan itt a Sinner: Sacrifice for Redemption

  • Írta: zoenn
  • 2018. szeptember 27.
  • Megjelenés
Link másolása
Eredetileg idén áprilisra ígérte a Dark Star Game Studios a Sinner: Sacrifice for Redemptiont, ám ez a terv nem jött össze. Ma azonban napra pontos dátumot kaptunk - ezek szerint már ebben a hónapban áldozhatunk a győzelemért.

A Sinner: Sacrifice for Redemption hűen lemásolja a Dark Souls bitang nehéz csatáit, igaz, egy apró csavarral. Főhősünk, Adam, egy bukott harcos, aki csak úgy mentheti meg a lelkét, ha nyolc szörnyű ellenséget legyőz - mindegyiket a hét főbűn egyike kelti életre, majd jöhet a végső harc.

A csaták előtt hősünknek áldozatot kell hoznia, azaz egyik fő tulajdonságának szintjéről önként lemond. A küzdelmek folyamatosan nehezednek, életerőnk csökken, fegyvereink eltörnek, a páncélunk darabjai a földre hullnak, így gondosan kell kiválasztanunk harci stílusunkat. Kapunk New Game+ módot is, amelyben alternatív cuccokat zsákmányolhatunk.

A debuffot erőltető akció-RPG első körben PS4-re, Xbox One-ra és Switchre fut be október 18-án, majd még idén PC-re is megjelenik. Utóbbi a steames debüt előtt elsőként a Discord saját boltjában lesz elérhető. Nagyjából 90 napig ott is marad.

Fentebb zsírúj előzetest, lentebb ropogós képeket találsz a Sinnerről.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...