Újabb exkluzív címeket vesztett a Sony

  • Írta: Daks
  • 2006. november 27.
  • Hardver
Link másolása
A Grand Theft Auto IV és az Assassins Creed után újabb Playstation 3 exkluzív címek csúsztak ki a Sony kezéből, és paktáltak le a Microsoft-tal.
A Grand Theft Auto IV és az Assassins Creed után újabb Playstation 3 exkluzív címek csúsztak ki a Sony kezéből, és paktáltak le a Microsoft-tal.

Régebbi képek a galériában

Ezúttal a Fatal Inertia és a Bladestorm: Hundred Years War készítői nem tudtak ellenállni Gates Nagyúr pénztárcájának, aki nyilvánvalóan túllicitálta a Sony által fizetett tiszteletdíjakat. A fenti két játék a Playstation 3 európai premierjekor már elérhető lesz, utána nem sokkal pedig Xbox 360 konzolra is elkészül az átírat.

Régebbi képek a galériában

A Fatal Inertia nevű futurisztikus verseny az első játéka a Torontó székhelyű Koei Canada stúdiónak, amit mellesleg Yoichi Erikawa, a Koei társ-alapítója és Takazumi Tomoike, a Dynasty Wars sorozat megalkotója vezet. A két játékról bővebben olvashattok itt, a GK-n, amennyiben az alsó linkekre böktök egeretekkel.

12.
12.
Pukhi-zik
Ismeretlen jobb ha megjegyzed hogy lesz ms kézikütyü egy -két éven belül.NEm mondtam ,hogy van,uyganis azta bulit sem hagyja ki a ms.Dmr nek meg menj máa devil maycryal egy kajak idiota game.Metal gear S kaliber meg van Xre is nem is egy .Sztem nem kellene itt cím vitákat tartani mert kinek ez jön be kinek az.Egyértelmüen meg lehet külömböztetni az x és ps felhozatalt van.Nekem spec nem jön be a japcsi fííling.Mind a két gépnek megvannak amaga cimei.Persze te ps es vagy neked azok nagyobbak.Oké ez vagy te.DE nem kell itt vern magad ,hogy gt5 meg hasonlok.Én spec a forza 1 el jobbakat jáccottam,gyorsabban szebb graffal,jobb irányitással,letisztultabb menüvel.Én igy látom.Azt hogy ütni fog hatalmasat a ps azt meg felejtsd el.Elemzök szerint nagyon kiélezett lesz a harc.Ps 3 nak te meg honnan veszed hogy jobb lesz a gta ps3 re???? Az ilyentöl megyek falnak amikor agy nélkül bevág valaki valamit.
11.
11.
Sutekh
Butaság a Resistance és a Gears of War eladásait hasonlítgatni. 330 ezer kiszállított ps3 mellett nem rossz a 100 ezer eladott játék.
10.
10.
ps3
"mondani mindent lehet, de leírni csak az igazat és valóságot"!!!!

9.
9.
ps3
DMR ezt én is így látom

8.
8.
ps3
Nemhiszem hogy foglalkozni kéne az ekszkluzivitással...

azért a ps3 még így is jobbat fog alkotni mint a MS. mind gta.-ban mind az összes többiben.
7.
7.
wasaby44
kezdd előlről pls, NEM HALLOTTAM!

ps3 ratyi, és más konzol is... ennyi!!!!!!
6.
6.
Pukhi-zik
Na várjunk egy kicsit.A ps 3 az egy bika erös gép még egy év mulva sem tudnak rá igazán kihasználtan programozni.DE egy programozo aki multiplatform gamét feljleszt a csapatával azt monda hogy egy év mulva 100% hogy lesz külömbség a két gép közt aps javára.Én nem akarom védeni de a cell az nem kispiskóta.Nimat 16 nak pedig a resistancet ne hasonlitsd a GOW hoz, mivel az egy start game aGow az meg már egy éves böven,kiforrott.A kezdeti ps3 gamék pl nfs szoftveresen lesznek emulálva ami nem kis piskóta vagy külömben ujra kelet volna irni a game jó nagy részét ami több pénz több lóvé.Ismeretlen barátomnak meg lesz microsoft kézi konzol.Bár elöreláthatólag az sem kell a japcsiknak.
5.
5.
nimat16
mondok valamit.A Resistance:fall of manból 1 hét alatt kevesebb mint 100000db fogyott.A gears of war 1 hét alatt túllépte az 1000000-ós eladái számot.na most hol van a sony.egyébként is a sony piaci értéke 41 milliárd dollár,az ms-é pedig 282 milliárd.szóval ennyit a sonyról!
4.
4.
InGen
LOL, felőlem aztán mehet a Fatal Inertia meg a Bladestorm, fostalicska mindkettő.



Majd jön a GT4 meg a MGS4 aztán lehet nézni hol lesz az MS... :D sehol
3.
3.
FNorberto
Sztem a Sony ne tünjön el,még a PS-ek se tünjenek el csak vegyék észre az emberek hogy az Xbox és a 360 van olyan jó ha nem jobb mint a PS2 és PS3!Á felejtsük el!!!:DPS3 le vele!Sony-nak jó TV-i meg más cuccai vannak:DCsak konzolban nem szeretem őket:D:D:D
2.
2.
Necros
Úgy van, tünjön csak el a Sony, akkor csak az X360 meg a PC marad. :D
1.
1.
Pukhi-zik
Néha beparázok ,hogy a MS a sok pénzel még eltünteti szegény Sony-t.Igy se nagyon van nekik,meg csak a gondok,ps,tv gyártásban is (stb) alulmaradtak más gyárakkal szemben.Na meg ugye a kölcsön.Xes vagyok mégsem szimpi a ms politika.De le merem fogadni több ps3 lel gazdira mint 360.Ez tuti.Hosszu távon komolyabb is a cucc.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...