Fatal Inertia

Episode 1 -es kocsiverseny és Wipeout sajátos keveréke, a megszokott Koei minőségben!

Hétfő délutáni galériafrissítés

Újfent galériafrissítéssel jelentkezünk, benne olyan címekkel, mint az Alone in the Dark, a Dragon Ball Z: Burst Limit, a LEGO Batman vagy Star Ocean 4.

A héten megjelenő játékok listája

Halott a PC-s és nextgen konzolos felhozatal, az igazi sztár így a Nintendo DS lesz a héten, olyan címekkel mint a Guitar Hero: On Tour vagy az Imagine Rock Star.

A jövő heti játékmegjelenések

A jövő hetünk meglehetősen tartalmasnak ígérkezik, hiszen jön a Race Driver: Grid, a Ninja Gaiden II, a LEGO Indiana Jones és a The Bourne Conspiracy is többek között.

Több, mint hétszáz új kép a galériában

Alone in the Dark, Battlefield: Bad Company, Ghostbusters, GTA IV, Lost Planet, Project Origin és World in Conflict várja többek között az érdeklődőket ezúttal.

Tavasszal érkezik a PS3-as Fatal Intertia

Az eredetileg PS3-exkluzív Fatal Intertiára régóta várunk már: időközben megjelent egy X360-as változat is, a Sony gépére tervezett változat pedig sehol sincs...

A héten megjelenő játékok

Újfent remek hétnek nézünk elébe (legalábbis hétfőn ez még így lett volna aktuális): jön a Heavenly Sword, a Skate, az új NHL, és még sok más finomság!

Elkészült a Fatal Inertia X360-as változata

Befejeződtek a Fatal Inertia munkálatai Xbox 360 platformon, így a Microsoft dobozára írt változat készen áll a sokszorosításra - megjelenés szeptember 11-én.

GC 2007: Az első galériafrissítés

Assassin's Creed, Brothers in Arms 3, Condemned 2, Crash of the Titans, Dark Messiah Elements, EndWar, Haze - és akkor még nem láttatok semmit!

Fatal Inertia Demóteszt Xbox 360 konzolon

Bizonyára sokan vannak köztetek olyanok (velem együtt) akik rajonganak a jövőbeli űrhajós-lövöldözős-speed versenyjátékokért. Elég, ha csak annyit mondok, hogy Wipeout, ami magáért beszél. Eljött ama nagy pillanat, amikor kedvenc konzolunkra elkészítették az első ilyen típusú játékot melynek címe Fatal Inertia lesz. A teljes verzió szeptemberben fog megjelenni, mi most a nemrég kijött demót vettük egy picit nagyító alá. Lássuk, hogy mire lehet számítani!

Megérkezett a Fatal Inertia demója

Az Xbox Live-ról már tölthető a Playstation 3 exkluzívként bejelentett Fatal Inertia demója. A program mérete mindössze 380 MB lett!