Később kerül mozikba az új Hellboy

  • Írta: Shifty
  • 2018. szeptember 28.
  • Cooltúra
Link másolása
A halasztás hátterében azonban ezúttal nem valami produkciós probléma áll, hanem jó eséllyel a stúdió magabiztossága, ugyanis a jellemzően gyengébb januárról a nyári moziszezon előfutárának is tekinthető áprilisra tették át a bemutatót.

Eredetileg jövő év elején, januárban mutatkozott volna be a legújabb Hellboy-film, de a Collider és a  The Holywood Reporter is arról számolt be tegnap, hogy a filmet finanszírozó Summit Entertainment mindenféle indoklás nélkül változtatott ezen, és inkább áprilisban küldik mozikba a képregényadaptációt.

Mindkét magazin arról ír, hogy a halasztás mögött ezúttal szinte biztosan nem a szokásos problémák, újraforgatások állnak, hanem a stúdió az eddig látott anyagok kapcsán valószínűleg magabiztosabb lett, így inkább bedobják a mélyvízbe Neill Marshall rendezését. A jellemzően lapos január helyett kiválasztott tavaszi időpont már a nyári blockbuster szezon előfutára, így a figyelem is nagyobb lesz rajta, ami azt is jelenti, hogy meg kell küzdenie a Shazam!-mel, illetve a The Voyage of Doctor Doolittle-lel is.

Az új dátum tehát április 12. lett.

3.
3.
Gykrizsi
Nagyon várom. Elvoltam az első két filmmel is, de most hogy végre be tudtam olvasni a képregényekbe, kicsit remélem, hogy ez a sötétebb, kevésbé fantasy vonulatú film lesz. Harbour az egyik kedvencem volt a ST-ben, vagyis neki is örülök. Számomra ez a film az egyik legvártam jövőre, vagyis szurkolok hogy jó legyen.
1.
1.
Ron Pearlman nélkül nem lesz ugyanaz a film. De azért adok neki egy esélyt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...