Így csaphatsz le a WoW Classic demójára

  • Írta: zoenn
  • 2018. szeptember 29.
  • Akció
Link másolása
A Blizzard idén is árusít virtuális jegyet a BlizzConra azok számára, akik nem tudnak személyesen megjelenni a rendezvényen. Ők most jól járnak, hiszen mellécsapják a World of Warcraft Classic kipróbálható változatát is.

Idén is válthatunk Virtual Ticketet a BlizzConra, így az otthon kényelméből, netes streamek tömkelegéből válogatva követhetjük a rendezvényt. A Blizzard jóvoltából a vásárlók lecsaphatnak a World of Warcraft Classic exkluzív demójára is.

Nincs sorban állás tehát, ha ki akarjuk próbálni a World of Warcraft korai élményét visszaadó vanilla-változatát. A látogatók a helyszínen demózhatnak, addig a virtuális jegy tulajdonosai november 2-től a saját masinájukra letöltve tehetik ezt meg. A próbaváltozat a Szövetség és a Horda frakciójának egy-egy korai szintű zónáját tartalmazza, és ott néhány kezdőküldetést vállalhatunk el.

Ezenkívül mindkét frakció tagja kap egy-egy War Mantle-t, illetve övék lesz a Stormwind Champion vagy az Orgrimmar Hero War Bannere is.

A jegy mellé jár még egy Legendary Demon Hunter skin is Sombrának az Overwatchban, néhány kozmetikai elem a Heroes of the Stormhoz, illetve további - még bejelentésre váró - extra tartalmak a Hearthstone-hoz, a Diablo III-hoz és a StarCrafthoz.

A Virtual Ticketet idén 10 dollárral drágábban, 50 dollárért vesztegetik a Blizzard boltjában. Cserébe minden panel streamjéhez hozzáférhetünk.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...