Érkezik a Cattle Call: Hollywood Talent Manager

  • Írta: sirdani
  • 2018. szeptember 30.
  • Bejelentés
Link másolása
Nagy örömünkre szolgál, hogy újabb magyar fejlesztésű játékot mutathatunk be. Ezúttal a kétfős Funny Angle Games csapat menedzserjátéknak képében, melynek köszönhetően októbertől felcsaphatunk színészügynöknek.

A Cattle Call: Hollywood Talent Manager egy egyedülálló szimulátor/menedzser/RPG keverék, melyben a játékos feladata, hogy felkutassa a jövő sztárjait. Persze miután felfedeztük az új csillagokat, nem érnek véget feladataink; menedzselnünk kell őket, hogy mindannyian a lehető legjobb szerepeket kaphassák meg, és nemcsak gazdagok, de egyúttal elismertek és boldogok is legyenek.

Ami pedig a tartalom mennyiségét illeti, garantáltan nem lesz okunk a panaszra; akár évtizedeken keresztül is egyengethetjük pártfogoltjaink életét, ugyanis a játékban az évente 500 random generált filmben és tévésorozatban közel 5 ezer szerepet kínálhatunk fel színészeinknek.

Amennyiben a Cattle Call felkeltette az érdeklődéseteket, úgy bővebb leírást találhattok a játék hivatalos honlapján, valamint a Steam-adatlapján. A megjelenésre egyébként már alig kell várni, ugyanis október 25-től mindannyian nekivághatunk a filmipar meghódításának.

1.
1.
IcePyke
Pre-order Now:
Me Too Story Pack DLC
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...