Marihuánát termesztünk a Weedcraft Incben

  • Írta: zoenn
  • 2018. október 1.
  • Bejelentés
Link másolása
A Devolver Digital legújabb agymenése egy vérbeli tycoon, amelyben kannabisztermesztéssel és -értékesítéssel foglalkozhatnak a játékosok. Meglepően összetett programról van szó és persze a humor sem hiányzik belőle.

A Weedcraft Incben egy leendő marihuánatermesztőt alakítunk, aki felkutatja Amerikában a legjobb termőhelyeket, kitenyészti a legjobb kannabiszt, majd szépen eladja azt - a lehető legjobb haszonnal. Az ország bonyolult pénzügyi, politikai és kulturális helyzete azonban rányomja a bélyegét az üzletre, így sok teendőnk lesz, ha el akarjuk juttatni a termékünket a fogyasztókhoz.

Erőforrásainkat gondosan kell kezelnünk, egészen a termesztéstől a forgalmazásig. A legütősebb füveket keresztezhetjük is a lehető legjobb hatás végett. Személyzetünk folyamatosan növekszik majd, és ki kell elégítenünk minden igényt, hogy versenyben tudjuk maradni a piacon.

Ehhez persze meg kell nyernünk a politikusokat, hogy legalizálják a drogfogyasztást, de ha éppen olyan államban tevékenykedünk, ahol ez nincs így, kenőpénzt kell csúsztatnunk a rendőrségnek, hogy olykor nézzen félre.

A játék java részében egy 3D-s várostérképet nézegetünk, a drogbirodalmunk azonban kicsiben indul: egy garázsban lévő üvegházból, majd később hatalmas hálózattá fejlődhetünk. Weedcraft Inc nem teljesen sandbox játék, kap egy narratív szálat is különböző színes karaktereket szerepeltetve.

Ha egy okos tycoont kapunk 2019 folyamán, amely nem rest társadalmi, egészségügyi és politikai kérdéseket feszegetni, akkor erősen ajánlott anyag lesz a Weedcraft Inc PC-n.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...