The Mandalorian - részletek a Star Wars-sorozatról

  • Írta: szlav
  • 2018. október 4.
  • Cooltúra
Link másolása
Befutottak az első részletek Jon Favreau élőszereplős Star Wars-sorozatáról. A Birodalom bukása és az Első Rend felemelkedése közti időszakban járunk, ahol egy törvényen kívüli mandalóri pisztolyhőst követhetünk majd a peremvidéken.

Nem, nem egy Boba Fett-spinoffról van szó, habár főhősünk minden bizonnyal több szempontból is hasonlít majd a mandalóri páncélt viselő fejvadászra. Végre többet is megtudhatunk az egyik élőszereplős Star Wars-sorozatról, amely kizárólag a Disney Netflix-szerű előfizetéses csatornájára érkezik majd. Jon Favreau a következőket osztotta meg Instagramon:

"Jango és Boba Fett története után egy újabb harcos emelkedik fel a Star Wars-univerzumban. A The Mandalorian a Birodalom bukása után, de az Első Rend felemelkedése előtt játszódik majd. Egy magányos pisztolyhős kalandjait követhetjük majd a galaxis távoli vidékein, messze az Új Köztársaság fennhatóságától."

A Disney videostreaming-rendszere a tervek szerint a 2019-es év végén indulhat el, a Star Wars-szériákat pedig olyan nagyobb kaliberű sorozatok kísérhetik, mint a Loki- vagy a Skarlát Boszorkány-mellékágak Tom Hiddleston, illetve Elizabeth Olsen főszereplésével.

9.
9.
Hab
8.
8.
medson
#7: Jah igen, nem volt hirtelen ismerős a neve, azt hittem a játékból van :)
7.
7.
Gykrizsi
#6: Starkiller base a neve a 3.0 hallálcsillagnak
6.
6.
medson
#4: A force unleashed nem része a canon nak.
5.
5.
B-Shaggy
Na jönnek az értelmes kommentelők :D
4.
4.
Gykrizsi
#3: Igen, mert jószerével leszerelték a katonaságot a háborút követően. Kb. olyan volt a helyzet, mint a baljós árnyakban, ahol a köztársaságnak ugyan csak nem volt egy komplett serege a klónok elött. Másrészt miután a Stakiller megsemmisítette a Hosnian rendszert, az akkori központját az Új köztársaságnak, elég komoly bolygóvédelmi erő is vele pusztult.
3.
3.
simi
"messze az Új Köztársaság fennhatóságától." van nekik bárhol is?
ha belegondol az ember egy darab új köztársasági hajó sem szerepelt még az új trilógiában
2.
2.
zoli12i
Már most rossz előérzetem van.
1.
1.
ollie92
Kiváncsi vagyok, ezt hogyan bassza majd el a Disney :D Teletolják PC-vel ?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...