Élőszereplős film készül a Mega Manből

  • Írta: zoenn
  • 2018. október 4.
  • Cooltúra
Link másolása
Most, hogy a tizenegyedik rész a boltokban van, és a frencsájz már a harmadik évtizedébe lépett, a Capcom úgy gondolta, ideje előrukkolni egy élőszereplős hollywoodi adaptációval. A kiadó már partnerséget kötött a 20th Century Foxszal.

A Capcom bejelentette, hogy élőszereplős film készül az immáron 31 éves Mega Manből. A szimplán Mega Manre keresztelt mozifilmet Henry Joost és Ariel Schulman írja és rendezi. Ők az Idegpálya című tavalyi thrillert dirigálták le, de ők felelnek az MTV-n futó Kamuregért is.

Eszerint a Capcom leginkább a fiatalokat és az akciófilmek rajongóit szólítaná meg a sci-fi platformer adaptációjával. A forgalmazó a 20th Century Fox lesz, míg a gyártásért A majmok bolygója stúdiója, a Chernin Entertainment felel.

A tervek szerint a film hű marad a Mega Man-játékok világához, miközben nagyszabású hollywoodi látványorgiára számíthatunk. A premier dátuma még nem ismert.

A videojáték-sorozat jelenleg a Mega Man 11-nél jár, az anyag október 2-án jelent meg PC-re és konzolokra. Hamarosan értekezünk róla.

1.
1.
Yanez
Hááát... még mindig több értelme van, mint egy smiley-s filmnek.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...