The Room - érkezik a Switch-átirat

  • Írta: sirdani
  • 2018. október 5.
  • Bejelentés
Link másolása
A Fireproof Games által fejlesztett, eredetileg 2012-ben kiadott, BAFTA-díjas játék még idén ősszel ellátogat a Nintendo konzoljára. Ráadásul nem is akármilyen formában! Javított grafikával, illetve a mozgásérzékelőket kihasználó irányítással.

A készítők ígérete szerint a Switch érintőképernyőjével ugyanúgy játszható lesz majd az alkotás, mint a Joy-Con kontrollerekkel. A megjelenésre pedig már nem is kell olyan sokat várnunk, ugyanis a Nintendo Switch eShopba a jelenlegi tervek szerint október 18-án érkezik a játék 9,99 dolláros áron.

Aki egyébként nem ismerné a The Roomot, azoknak mindenképpen érdemes pótolni a hiányosságot, ugyanis egy igencsak egyedi és remekbe szabott címről van szó. Lényegében egy különleges puzzle-játékról van szó, ahol a játékos egy misztikus történet során különböző dobozokkal és ládákkal találja magát szembe, melyeket mind-mind egyedi módszerrel kinyitva további titkokról ránthatja le a leplet. A játék már évek óta elérhető Androidon, iOS-en és PC-n, melyek közül mindegyiken remek fogadtatásnak örvendhetett.

1.
1.
joshfeed
Isteni játék ! :) Jó lenne ha az újabb epizódok is jönnek PC-re.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...