Az EA Sports egyelőre szakított Ronaldóval

  • Írta: zoenn
  • 2018. október 5.
  • Érdekesség
Eltávolította az EA Sports a játék hivatalos közösségi csatornáiról a FIFA 19 arcát, Cristiano Ronaldót, miután kiderült, hogy a Juventus csatárát nemi erőszakkal vádolják. Mindaddig így marad, míg a helyzet tisztázódik.

Az elmúlt napok arról voltak hangosak a bulvár médiában, hogy Cristiano Ronaldót nemi erőszakkal vádolja Kathryn Mayorga. Az incidens állítólag még 2009-ben történt egy Las Vegas-i hotelben. A Juventus csatára tagadja a vádakat.

Az EA Sports azonban lépett, és eltávolította Cristiano Ronaldo képeit a játék hivatalos közösségi oldalairól. Nehéz dolga volt, hiszen Ronaldo a játék arca, és évek óta ő szerepel a FIFA dobozfotóján.

A kiadó képviselője az Eurogamernek elmondta, hogy figyelemmel kísérik a helyzetet, és már látták azt a jelentést, amely a Ronaldo elleni vádakat részletezi. Leszögezték, hogy csak olyan sportolókkal állnak kapcsolatban, akik nem sértik az EA értékeit.

Ronaldót tehát addig nem láthatjuk a fent említett csatornákon, míg be nem bizonyítja ártatlanságát.

35.
semike
Anyjuk picsáját!!! Ez egy naaaagy nagy kamu! Az összes ilyen pénzéhes ribancot kellene sittre vágni,tönkre teszik az embert. Az EA is elmehet a francba,majd ha befejeződik az ügy és kiderűl ,h csak egy ócska pénzéhes riherongy volt a szegény sértett,akkor elnezést kérnek?!?
Nagyon nincs ez jól!!!
34.
CJgabor
Nem bírom a fickót, de őszintén... van még bárki is, aki hisz ezeknek a haszonleső állítólagos-áldozatoknak?
33.
Ooorky
#32: Ha VALÓDI az eset akkor az igenis büntethető legyen 20-30 év után is, ugyanis az áldozat olyan pszichés sérüléseket szenvedhet amiből nehezen vagy sose gyógyul fel.
A probléma, hogy ma minden ribanc ebből akar pénzt csinálni, mert a törvények lehetővé teszik.

Ronaldo-s ügyet nem követem, de Kavanaugh-ot ma megszavazta a szenátus Amerikában főbírónak, a ribanc pedig végleg visszavonta a feljelentést, neki már megérte a dolog:
https://www.gofundme.com/help-christine-blasey-ford

Mondjuk Trump-ot is legalább 1 tucat nő perelte a választási hajrában, ha csak 1 is bizonyítható lett volna nem lenne ma elnök.
32.
ollie92
#29: Pontosan ! Elég gáz 10-20 éves eseteket elővenni, s mások életét derékbe baszni (szegény Spacey, rá is baszott) Az ilyen rohadék kurvákat sittre vágni hamis vádakkal. Mi bizonyítéka lehet 9 év után ?? Bocsánat, ők nem kurvák, arra megsértődnek !
31.
Beniciodeltoro
Elég ramatyul néz ki a csaj feje, elsőre én is azt hinném hogy az öklözőst szereti sheggbe.
Pénzt is elfogad a hallgatásért, szóval annyira nem viselte meg a kis lelkét.
Most meg metoozik itt mert ez a sláger az USA-ban.
Nem csípem a Ronaldot, de tisztán látszik hogy ez csak a lóvéról szól, világ leghíresebb futbalistáját meg kel fejni.
30.
leviske
Ez a dolog azért vicces, mert rákeresve a csaj nevére, látni lehet fotókat vele és Ronaldoval egy partiból. Amilyen fejeket és testbeszédet dob a csaj, nagyon nehezen hihető, hogy nem épp fordítva történt a dolog (ha egyáltalán sikerült magát elkapatnia szerencsétlen gyerekkel).

Ez a #metoo dolog nagyon könnyen helyre billenne, ha hamis vádakért azt a büntetést kapná meg a vádló, ami a vádlottra várt.
29.
PS4jacksony
#26: Én inkább azt vezetném be ,hogy 3 munkanapon belül jelentse ha valaki feltörte a "csokigyárat,,

Most nagy divat lett 20 évre visszamenőleg is vádaskodni..
Ha megerőszakolnak valakit jelentse azonnal elvégre a betörést se 20 év múlva visszük a rendőrségre...
28.
DreddPhoenix
Kár...egy nagy színészt kell nélkülözzön az EA...
27.
Bauff
Én úgy tudom, az egész azért indult, mert análba akarta csinálni a nő pedig nem engedte, ez pedig erőszaknak minősül
úgy veszem ki sokan azt gondolják egy sima együttlét volt
pl. megkaphat minden nőt stb. komment

ha igaz börtönbe vele, már egy finom adócsalást is megúszott..
26.
Ooorky
#23: Svédeknél bevezettek erre egy formanyomtatványt.
Ha azt mindketten kitöltik és aláírják akkor utólag már nem lehet vádaskodni.

Elképzelem ahogy a diszkóban seggrészegen vadul keresik a szem.ig.-ukat, hogy beírják a számát :D
25.
Fata Morgana
#24: Bizony, bizony az "ősi mesterség" mindig váratlanul bukkan fel.
24.
Grabowsky30+
Tegyük fel igaz a történet. Csak halkan kérdezem, ha egy nő akit megerőszakoltak és ezt hajlandó "elfelejteni" némi pénzért cserébe, az gyakorlatilag pénzért szexelt nem?
23.
Fata Morgana
#21: Hagyd majd az élet, "bemutatkozik" neki is.
Hasonló eset, volt az én ismeretségi körömben is,(20-25 éve) srác+ csaj együtt futnak pár éve, a srác rokonai Ausztráliában, kap egy munka lehetőséget kapcsolat megszakít sírás rívás.
Aztán a csaj kitalálja, hogy egy utolsó este és végleg hali ketten kétfelé, frenetikus kefélés csávó háta összekarmolva stb...másnap délután már vitték is otthonról nemi erőszak vádjával 11 év letöltendő börtön a meló ugrott az élet kuka lett azonnal.
A tanulság csak annyi, soha nem fogsz belelátni senki fejébe, hogy valójában mit is gondol bizonyos dolgokról.
21.
Yanez
#20: Ez nem igaz. Személyesen ismerek egy nőt, aki anno a heroin függősége miatt zsarolt meg egy pénzesebb csávót. A pasas majdnem börtönbe került, de végül fizetett. A csaj egy évre rá valamiért úgyis a sitten kötött ki. 5 évet ült. Két éve szabadlábon van és azóta elvonóra jár. Ő maga mesélte nekem ezt a sztorit és hogy mekkora ribanc (ez az ő szava) volt.

Egyet érts meg sasncore, igazi férfi vagy igazi nő, ez olykor nem sokat ér, mert vannak a világon féreg emberek, akik szemrebbenés nélkül mártják be a másikat, és most teljesen mindegy, hogy férfiről vagy nőről van szó. Nem a nemek különböztetik meg a rendes embereket a mocskoktól.

A hírben szereplő perben is mocsok az egyik fél, és a világért sem mondhatjuk biztosan, hogy Ronaldo az, csak azért mert a lába közt lóg egy snitzel.
20.
sasncore
#19: A seggbekúrástól leszel férfi? Mint Ronaldo.. Vagy attól hogy részeg picsákat kefélsz magatehetetlenül.. Gerinces igazi férfinak nincs félni valója, csak a korcsoknak akik erőszakoskodnak, és képtelenek egy nőt meghóditani, kielégiteni, Őrült hazudozók meg voltak, lesznek.
19.
Yanez
Az ilyen dolgok miatt simán eltudom képzelni, hogy a jövőben a férfiak rohadt félénkek lesznek, ha ismerkedésről van szó, mivel már fiatalon beléjük rögzödik, hogy a nők valami istenségek, akikkel csak vigyázban szabad beszélni és bánni. Felcserélődik majd ez a férfi-nő szerep.
17.
Ooorky
#15: Nem lehet, az erőszak miatti pszichés izék miatt ő szabadon tévedhet. Még akkor is ha nem volt erőszakolás...

Egyetlen esetről tudok amikor börtön lett a vége, de ott a nő először börtönbe juttatott egy testvérpárt, tönkre téve az életüket, majd fél évvel később azzal zsarolta egy ismerősüket, hogy ő is így járhat ha nem fekszik le vele... A fickó szerencsére felvette a beszélgetést, így zsarolásért leültették, az ártatlanok pedig kiszabadultak.
16.
zsocc-nrg
Nem tudom hogy mi az igazság de ez a metoo-mizéria kezd már sok lenni... Napi szinten ez megy, már másról se lehet hallani és lassan már hozzá se szólhatsz egy nőhöz mert szexuális zaklatásnak vélik. Ha meg nem ez van terítéken akkor a pc-bame-stb faszságok, komolyan hihetetlen hogy milyen hiperérzékeny mimózalelkű kis görccsé korcsosulnak az emberek, a primitívségnek nincs határa hála a közösségi médiának ahol a sok idióta egymaga a vádló, az ítélethozó és végrehajtó is...
15.
Fata Morgana
#14: Lehet becsületsértés címén biztos visszapereltem volna, a ribit, inkább nem mondom hová kívánom az ilyen retkes dögöket.
14.
Ooorky
#10: USA-ban ezzel nagyon visszaélnek, mivel a feminista mozgalom elérte, hogy szexuális zaklatás ügyet szabadon visszavonhatja a feljelentő retorzió nélkül.

Legutóbb pl. Kavanaugh elleni "pert" a világ össze tv-je lehozta, ott sírva összehordott mindent a ribanc, majd 2(!) nappal később rájött, hogy mégse ő volt.
13.
Back2U
Ebből is peren kívüli egyezség lesz
10.
Fata Morgana
Ez egy akkora kamu dolog, mint a napjainkban zajló "szexuális" zaklatások amelyek max, egy popófogásban kimerülnek, ez pedig majd 10éve volt 2009-ben minek várt eddig a ribi nem volt zöldkártyája? vagy azt sem tudta ki az Cristiano Ronaldo csak hallotta a nevét a VB miatt az ilyen lotyót simán hamis tanúzás, és a hatóság félrevezetése miatt minimum 5-7évre lecsuknám.
9.
Neotechtr
Az EA értékeit? Sérti?

Az nem semmi! Korábban ma még azt olvastam, hogy rajta tartják a szemüket az EA-nél. This escalated quickly...
8.
Norbiii
Ha ártatlan, azután hiába rakják vissza Ronaldot, már besározták a nevét! Ha valóban megtette, akkor megérdemelte, ha viszont nem, akkor ez egy nagy lejáratás! Mondjuk nem hiszem, hogy Ronaldonak nemi erőszakhoz kell folyamodnia, rengeteg lány csak örülne, ha hozzászólna, akkor pont olyat akarna, aki vele nem akar, mikor minden ujjára juthat egy nő?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...