10 évesek a Call of Duty zombijai

  • Írta: sirdani
  • 2018. október 7.
  • Hír
Link másolása
Tíz év hosszú idő. Tíz éve jelent meg az első androidos telefon, az aranykorát élte az Xbox 360 és a PlayStation 3, Oscar-díjat kapott a Nem vénnek való vidék, és persze először érkeztek hivatalosan is zombik a CoD-ba.

A Call of Duty-játékokban mindig is kiemelt szerep jutott a vérszomjas agyevőknek; kezdetben a moddereknek köszönhetően játszhattunk a Call of Duty első részeiben zombik ellen, ám a World at War óta már a készítők is rendszeresen megörvendeztetik a rajongókat olyan játékmódokkal, ahol az élőhalottak seregei ellen vehetjük fel a harcot.

A tizedik évforduló alkalmából egy új videót tett közzé a Treyarch, melyben a stúdió egyik fejese, Jason Blundell mesél a játékmód kezdeti sikeréről, illetve a legújabb epizód előkészületeiről. A játékosoknak egyébként október 12-től, a Call of Duty: Black Ops 4 hivatalos rajtjától lesz lehetőségük legközelebb újabb zombis kalandokba vetni magukat.

17.
17.
Cooper911
Fú a World at warban mennyit nyomtuk a zombi módot.
Meg amikor végignyomtuk az alapjátékot akkor láttuk meg, hogy van benne ilyen is, azt a ledöbbenést :D
16.
16.
PaprikaJancsi
#14: Vagyis online mindenhol ugyanannyi 8-9 éves van, viszont a 10 éves átlagéletkor a Battlefieldre jellemző.
Amúgy nincs semmi erőlködés, nyugi, nem is nagyon CoD-ozom mostanság pár hónapja Infinite Warfare-oztam, viszont nem akarok hencegni, de gyorsan belejöttem, és elég gyakran voltam top 3-ban. Battlefieldben viszont retek béna vagyok, de nem szoktam megkérdezni azokat akik lelőnek, hogy hány évesek.
+ha szereted a CoD-ot, és rosszat mondanak rá, nem kell rögtön egy másik játékra hárítani. Nem leszel tőle különb, az a lényeg, hogy boldogan játsz vele, és engedd el az ilyen kommenteket, mint pl. az enyém. Végülis nem tökmindegy hány éves ül a monitor túloldalán, az a fontos, hogy jöjjön a WIN.
15.
15.
PaprikaJancsi
#13: Gyerekként amikor ebbe az egész videojátékozásba belekezdtem a Return to castle Wolfenstein volt ami leginkább megmaradt bennem. Nagyon imádtam, kicsit féltem is tőle akkoriban, de persze végig soha nem vittem. Első pályát viszont rengetegszer :D Akkor még nem célirányosan játszottam, csak úgy. Szép idők voltak.
14.
14.
shatterhand
#12: Online pont annyi 8-9eves van itt mint mindenhol. Ez mezei erolkodes a benazas magyarazasara. Ha vki elver tokmindegy hany eves. De ha 8-9 akkor az csak azt mutatja,hogy ők jobbak nálad, te meg béna vagy;)
13.
13.
Juha
#12: Persze, de ha tehetted volna, akkor te is 8-9-10 évesen játszottál volna, lehetőleg olyat, amiben nincs sok szöveg, de lőni lehet bőven. Nekem akkor a wolfi, meg a doom volt a menő, de normális gépem csak kb. 16 évesen lett (egy közepesen sz*r), viszont akkor is menőztünk, hogy cheat nélkül leöltük a robothitlert. Ma ugyanez van, csak hála az online-nak még a visongatásokat is lehet hallgatni, ami egy 30as játékosnak akár agyhalált is okozhat.
12.
12.
PaprikaJancsi
#8: Én is egyetértek, inkább a Battlefield-nél van a 10 éves átlagéletkor. Cod-nál inkább 8-9. XD
11.
11.
Siman lehetett volna kulon, Zombies, MP olcsobban es ingyen meg a Blackout. Akarmit vergodnek ha nem tobb evre tervezik es nem lesz ingyenes a Blackout eselyuk sem lesz elmozditani a kis csicskakat a fortnite elol...
10.
10.
JointDoctor
Szerintem kiraly a zombimod barki barmit mond. Az endless wave pedig azert egy jo otlet mert igy mindig kihivas ele tud allitani. Egyre nehezedo hullamok. Igazi split screen moka
8.
8.
shatterhand
#4: Mármint a battlefieldnél,nem?
7.
7.
PaprikaJancsi
#6: Nekem a Black Ops első részében volt meg ez az érzés. Az újak nekem se tetszenek annyira.
6.
6.
ollie92
Azért a CoD WaW-ban a Nacht der Untoten odabaszott. Emlékszem, befejeztük a játékot...és akkor betöltött a map. Gondoltam mi a rák ez ? Majd megjelentek a zombik is. Fú, akkoriban nagyott ütött, de valahogyan a mai darabok szarrá tágítva meg módosítva nem valami tetszetős.
5.
5.
shooter1234
A CoD4 -hez készült Reign of the Undead mod és a CoD 5 WaW alap zombiomódja nagyon hasonlít egymásra, de a RotU -ban lehet fejlődni, fejleszteni, van progress, nagyok és változatosak a mapok, az ellenségek, összességében simán jobb. Plusz, az utolsó körben van egy főellenség, azt lenyomva meg jöhet a következő pálya, mivel nem endless a játékmód. Meg ugye vannak kasztok 1 aktív és számos passzív képességgel, amiket lehet fejleszteni. A gyári zombi módok mindig is rohadt unalmasak voltak a codokban szerintem, ez az egy modderek által összedobott zombimód volt ezidáig a legjobb.
4.
4.
Raam989
Na, akkor már a zombik egyidősek a cod játékosok átlagéletkorával.
3.
3.
gymie96
2.
2.
joshfeed
Szép évforduló a megszüntetésükre :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...