Fejlesztőt talált a The Walking Dead utolsó évada

  • Írta: Shifty
  • 2018. október 8.
  • Bejelentés
Link másolása
Hivatalossá vált, hogy a Telltale Games bezárása ellenére elkészül a The Walking Dead: The Final Season, az utolsó napjait élő stúdió ugyanis sikeresen megállapodott a Skybound Games csapatával.

Az elmúlt hetekben biztossá vált, hogy a Telltale Games nemcsak megvált dolgozóinak jelentős részétől, de olyan komoly anyagi problémákkal küzd a csapat, ami a stúdió bezárását is jelenti. A napokban nemrég újabb emberektől váltak meg a vezetők, ezzel egyértelműsítve, hogy a készülő projektjeik közül gyakorlatilag már semmit sem fognak befejezni.

A The Walking Dead: The Final Season azonban biztosan megmenekül, a New York-i Comic-Conon ugyanis sikerült megállapodnia a Telltale-nek és a The Walking Dead atyja, Robert Kirkman stúdiójának, a Skybound Gamesnek. Egyelőre annyit lehet tudni, hogy az új csapat a régi fejlesztőkkel közösen dolgozik majd Clementine történetének a lezárásán, Kirkman ugyanis elárulta, szeretnék, ha az ő elképzeléseik szerint fejeződne be ez a történet. Később hozzátette, fontos számára a projekt, hiszen a rajongók nem veszíthetik el ugyanabban az évben Andrew Lincolnt és Clementine-t is.

1.
1.
Gorrister
FIGYELEM! Ha valaki közvetlenül a Telltale-től vásárolt akkor az most még beléphet az oldalra és letöltheti az általa birtokolt játékok DRM mentes telepítőjét. Ha lekapcsolják az oldalt akkor erre már nem lesz lehetőség.
Személy szerint én jobban örültem volna ha adnak valami kódot amivel átválthatóak lennének a cuccok GOG-osra. Sajnos nincs rá kapacitásom, hogy több tucatnyi epizódot tároljak úgyhogy a megvásárolt játékaim, akárcsak a Telltale, mennek a levesbe. :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...