Just Cause 4 - pár szó a történetvezetésről

  • Írta: szlav
  • 2018. október 9.
  • Videó
Link másolása
Az Avalanche és a Square egy újabb videót lőtt fel a Just Cause YouTube-csatornájára, a terítéken pedig ezúttal a negyedik rész történetmesélése áll. A feszes, lineáris narratíva helyett ezúttal a környezetünk szolgáltatja majd a sztorit.

Ha egyszer beindul a Just Cause, akkor az iszonyatosan pörgős tud lenni - nincs ez másképp a negyedik epizóddal sem. A féktelen akció, a szélsebes repkedés és az óriási robbanások után pedig elég kizökkentő lehet, ha a történet drámával és lelkizéssel szakítja meg a játékmenetet. Persze kevés jobb dolog van egy remek sztorinál, de az Avalanche és a Square Enix is belátta, hogy ez a Just Cause esetében disszonáns lehet. Ezért döntöttek tehát úgy, hogy a Just Cause 4-nél egy kicsit megspékelik a dolgot.

Ezúttal nem egy zárt, lineáris narratíva segítségével ismerjük majd meg Solís lakóit - a történet magában a környezetben és a játék karaktereiben keresendő. A fejlesztők hisznek az igazi őszinte, tökös, de mégis tartalmas akció-sztorikban, amelyek rávilágítanak a főhőst motiváló elemekre és a szándékaira - elmondásuk szerint pedig pontosan ezt fogjuk kapni, csupán más formában.

A Just Cause 4 december 4-én érkezik PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...