Elindult az Overkill’s The Walking Dead bétája

  • Írta: zoenn
  • 2018. október 10.
  • Korai verzió
Link másolása
Ha már előrendelted az Overkill’s The Walking Deadet, akkor részt vehetsz a zárt bétatesztjein PC-n. Az első kör már kezdetét vette - egészen holnapig tart, de a hétvégén sem fogsz unatkozni. A játék első két misszióját tolhatod le.

Már zárt bétafázisban van az Overkill’s The Walking Dead, de kulcsot nem lehet csak simán igényelni, mindenképpen elő kell rendelni a játékot ahhoz, hogy hozzáférést szerezz. Ha ez megvan, máris indulhat a móka PC-n.

A korai verzióban a játék első két misszióját teljesíthetjük, továbbá egy bázisvédelmi mókában is részt vehetünk. A tartalom a bétateszt következő körei során bővülni fog.

Lássuk a menetrendet! Az első teszt már éles, egészen október 11-ig tart, de utána sem állnak sokáig a szerverek, hiszen október 12-15. között újra nekiveselkedhetünk a kooperatív shooternek. A sort az október 19-22. között zajló harmadik kör zárja.

Az alapjáték 60 dollárba fáj, de ha a Deluxe-kiadást választod, akkor négy extra bétakulcsra is szert tehetsz, így meghívhatod a barátaidat is.

Az Overkill’s The Walking Dead november 6-án érkezik PC-re, míg a konzolos változatok február 8-án élesednek.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...