Teaseren a Hunt: Showdown második pályája

  • Írta: zoenn
  • 2018. október 10.
  • Teaser
A közösség már régóta feni a fogát a Hunt: Showdown második térképére. A Crytek most egy rövid teaser videóval hergeli a rajongókat, néhány képkockát már láthatunk a Lawson Delta pályáról.

A Crytek már régóta adós a Hunt: Showdown második helyszínével. A Lawson Deltát Louisiana mocsárvidéke ihlette, és a címből is sejthető, hogy egy folyó deltavidékéről van szó. A történet szerint a polgárháború után járunk nem sokkal.

A térkép részletes bemutatkozására az október 26-28. között megrendezésre kerülő TwitchConon kerül sor a kaliforniai San Joséban.

Ha minden igaz, az új helyszín november folyamán élesedik a Hunt: Showdown korai hozzáférésű verziójában.

 

8.
kisbiflos
#7: En, szemely szerint megertem miert olyan kevesen jatszak. A Szeptemberi patch elott nekem is csak 40-50 fps-en futott a GTX1080-on 2K-ban, azota felment az fps-em 65-80-ra ugy, hogy meg a grafikus beallitasokat is feljebb huztam. Azt hallottam a net-code is nagyon siralmas volt elejevel, mikor pont a legtobb nyilvanossagot kapta a jatek. Mostandra ezzel sincs gond es a jatek meg mindig csak 0.41 alpha. Melleseleg bevallom, nem vagyok Magyar.
7.
kindzsal
#6: "playerok" Ne mar. Irjal jatekosokat, ha maskepp nem megy. Nem vagyok egy grammar nazi, de ez...

A masik nagy problema, hogy meg ilyen total reteg jatekok is lenyomjak (pl ETS2/ATS) top 100hoz eleg lenne 4500 jatekos, ami egy multiplayer eseten szerintem gyaszos szam. Kivancsi leszek meddig huzza.
6.
kisbiflos
#5: Latom még csak nem is kapizsgálod a játék lényegét, ami a playerokra való vadászat. A "free weekend" pedig nagyon megvátolztatta a játékot, az én KDR-em is felment 6.2-re, sokkal könnyebb volt mint bármikor máskor, teli volt igazi noobokkal. Teljesen más a helyzet mikor 5-6 veterán miatt kell aggódnod. Ezért nem volt számodra semmi ilyesztő, meg valószínüleg azért mert tudtad, hogy csak hétvégén lesz meg a játék ezért nem kellett aggódnod a hunter-od illetve pénzed miatt.
Ha úgy indultál neki a játéknak, hogy ez egy Left 4 Dead klón ahol lehet PvP-zni akkor a csalódásodat teljesen megértem. Az élőholtak itt csakis arra szolgálnak hogy a playerokat lelassítsák vagy kényszerítsék őket arra hogy zajt kavarjanak. Az, hogy a boss-ok gyöngék, az tény és jelenleg is dolgoznak rajta, tudod az a "0.41 alpha" felirat nem csak díszként van ott.

"minek az aszalódós üres járat" azért, hogy a tobbi playernek legyen esélye a loot-ot el lopni. Ne hogy az legyen, hogy a boss meghal 2 perc alatt és a loot pedig extractolva van a kovetkező 2 perc során. Ilyenkor jön össze az egész server egy helyre bulizni.

Nekem nagyon bejön a játék. Nem tudok még egy olyan játékról ahol tényleg lopakodik a playerok 70%-a multiplayerben. Nem tudok még egy olyan játékról ami a playerokra való vadászatot ennél jobban megtestesíti.

Ja, mellesleg 10 ember van az 1x1km mapon. Abban az esetben ha hajnalban 3-kor játszol, akkor meg esik, hogy elindul a szerver úgy hogy nincs tele.

Steam Chart-al meg csak várjunk. Tudnák írni egy egész listát olyan játékokról amiknek gondja volt Early Access-ban és végül nagy siker lett.
5.
Pacsirta
#4: Nem tudom mennyi órám van benne. Free hétvégén kipróbáltam a barátommal. Szerintem 4-5 órát ha játszottunk vele, vélemény ugyanaz volt mindkettőnknél. Ez a játék egy nagy nulla. Egy semmi, egy ipari hulladék. Egy digitális szemét, aminek nem is lett volna szabad megjelennie.
Miért mondom ezt? Hát barátom azért, mert ebben a játékban nincs semmi sem ami ijesztő vagy embert próbáló lenne. Olyan egyszerű mint a százas szög. Az élőhalottakat vagy mittudomén mik azok, sima egyszerű killek, egy 8 éves behúzza őket. Vannak ezek a bosszok ugyebár, a hatalmas Peter Parker és van a pista bácsi a közért hentese, aki fertőzött kakasherét vacsorázott és ettől néz ki úgy ahogy. Na most ezeknek a bossoknak a legyőzése olyan egyszerű volt, hogy kínomban közben filmet is tudtam volna nézni. Semmi kihívás+!!!+! Utánna jön az a teljesen felesleges rész ahol aszalódik a pókláb meg a torz hentes hullája...????....minek az aszalódós üres járat? Miért nem jönnek közben enemik? Nem akarok itt a koddal jönni, mert ha valaki akkor én utállom azt a xart, de ott legalább olyan dömping van, hogy nem unatkozol. Ezzel szemben ez a hunt S. olyan lapos egy xar, hogy rendesen kell egy másik gém mellé amíg ezt játszom, mert amúgy bealszom. De játszunk el a gondolattal, hogy ez így eddig izgi volt!! :)) Kérdem én, miért csak egy két max három people van a szervereken?? Miért nincsenek többen? Miért nem lehet menni a másik lootjára ezerrel? Miért ennyire lapos lassu fos xar ez a gémmm???

A Cryteknek meg kellett volna maradni a dinamikus fps játékoknál és akkor én is vásárolnék tőlük további gémeket. De kérdezem én mi történt a Crysis sorozattal?? Miért nincsenek ötletek?? Ki írta alá, hogy ezt a Hunt S-t tovább kell fejleszteni??

Az azért mindent elárul, hogy ha megnézed a Steam charton akkor láthatod, hogy az elmúlt egy hónapban kemény 3000 ember játszott ezzel az ipari hulladékkal.
4.
kisbiflos
#1: Mennyi órád van benne?
3.
Neotechtr
A Crytek nagyon rossz lóra tett minden egyes lépésével a történelme során. Tipikusan az a stúdió, akik a csúcsról indultak és az óta csak zuhannak. Ez a játék egy kicsit sem érdekel engem, kb olyant fog futni, mint a Lawbreakers. Olyan játék kéne tőlük, mint a Crysis 1 volt.
2.
TolokocsisIsBack
#1: Néztem róla pár gameplayt. Egy haverral nyomni biztos fasza lehet. Meg amúgy, nem sok ilyen jellegű játékról tudok a piacon.
1.
Pacsirta
Ez a játék egy nagy nulla...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...