James Gunn mostantól a DC moziverzumát erősíti

  • Írta: Shifty
  • 2018. október 10.
  • Cooltúra
Link másolása
A tegnap késő esti pletykák után hivatalossá vált, hogy a Disney-től botrányos megjegyzései miatt kirúgott James Gunn a Warner Bros.-hoz igazolt, ahol az Öngyilkos osztag folytatásának forgatókönyvét fogja majd írni.

Ami a Disney-nek sok volt, az úgy tűnik a Warner Bros. vezetőségénél belefér, tegnap ugyanis a stúdió hivatalosan is megerősítette, hogy James Gunn írja az Öngyilkos osztag folytatását, ráadásul az sincs kizárva, hogy a rendezői széket is megkapja A galaxis őrzői első két felvonásának író-rendezője. A stúdió nyilatkozatából egyébként az is kiderült, hogy nem biztos, hogy közvetlen folytatásról lesz szó, mert csak következő alkotásként hivatkozott rá a Warner.

A hírt többen is üdvözölve fogadták, köztük a Draxet alakító Dave Bautista is, aki a Disney döntése után ahol csak tudott, belekötött a stúdióba. Bejegyzése is egyértelmű üzenet volt, hiszen egyből arról érdeklődött, hol kell jelentkezni egy szerepért.

13.
13.
kastorhun
#12: Javítom: Ronan a legrosszabb filmes fő gonoszai között van, mellette pedig ott van Malekith és Steppenwolf.
12.
12.
kastorhun
#11: Persze nem ő a világ legjobb rendezője, de például a Galaxis Őrzőihez hatalmasat dob a ZENE. A második része szerintem jobban sikerült mint az első, Ego mint fő gonosz jól működött, maguk a karakterek is változtak, fejlődtek, és maguk a karakterek közötti kapcsolat is nagyon jó irányba haladt, és még Groot tánca a nyitányban is remekül össze volt rakva, és érdemes figyelni azt ahogy a szereplők reagálnak rá. Ronan pedig talán az egyik legrosszabb Marvel főgonosz, a Thor 2-ben látottal együtt. Rian Johnson Gun botránya után törölt több száz tweetet, ez 100% hogy nem lehetett véletlen, valószínűleg tudta hogy bajba kerülhet, ezért inkább törölte tweetjeit. (még egy vak is látja hogy ez nem lehet véletlen)
Ha a Disney komolyan gondolná a hülyeségeit akkor utána járhattak volna Riannek.
11.
11.
Giggsy
#10: Jaj, ne viselkedjünk már úgy, mintha Gunn lenne a világ egyetlen rendezője, aki képes sikerre vinni egy Galaxis őrzőit! Pláne úgy, hogy azért igazán jól csak az első rész működött, a második már erősen elmaradt szinvonalban. Hozzáteszem, az első részt nem egyedül írta, a másodikat meg igen. És azért a Galaxis őrzői elég jól működtek az Infinity Warban Gunn nélkül is, szóval messze nem megoldhatatlan a feladat.
A pincsikutyázós beszóláshoz meg... Nagyon nem fogtad, hogy mit írtam. PONTOSAN az volt a lényeg, hogy BÁRKI tesz ilyet, a Disneynek ki kell rúgnia, hogy elkerülje a részrehajlás vádját.
10.
10.
kastorhun
#9: Valószínűleg így a forgatókönyvből senki se tudja a maximumot kihozni. (nem azt mondom hogy ő egy zseni, de az ő Galaxis Őrzőinek van egy nagyon jó stílusa, és az Ő rendezése végett) Valószínűleg egy Taika Waititi féle oda nem illő rendezőt raknak a helyére, olyat aki a karakterek halálán is csak poénkodna.
9.
9.
B-Shaggy
#8: Rengeteg rajongó, és a stábból sokan könyörögtek, hogy legalább a forgatókönyve maradhasson. Dave Bautista (Drax) konkrétan azt mondta, hogy szerződést szeretne bontani, ha nem marad a sztorija. Talán ha letörölnéd a nyálat a szád széléről, akkor utánaolvashatnál, meg belegondolhatnál, hogy 2 hatalmas sikerrel és rajongótáborral rendelkező filmsorozat befejező részét, kirúgás vagy sem, jó lenne, ha ugyanaz írná, mint az előző részeket. Gunn meg jelentősen több pénzt kap a kirúgása után így, milliókkal többet.
8.
8.
kastorhun
#5: Bezzeg a forgatókönyvére szükség volt, ha már kirúgják akkor úgy illet volna hogy a forgatókönyve (amin ő dolgozott) repül vele. Ha a Disney pincsi kutyáival történt volna valami, akkor 100% hogy nem rúgták volna ki őket, pl: Rian Johnson. James Gun botránya után az ő Twitteréről egyik napról a másikra több száz tweet eltűnt, ez véletlen lenne?
Persze hogy nem engedheti meg magának ezt a Disney, de ez úgy lett volna fair ha a forgatókönyve (amin mellesleg sokat dolgozhatott) vele együtt repül.
6.
6.
zimonyini
#5: Ez egy olyan intelligens és összeszedett válasz volt, amit szeretnék is ezúton megköszönni neked. Így még sosem fogtam fel ezt a sztorit.
5.
5.
Giggsy
#1: Mikor fogjátok már végre megérteni, hogy a Disney olyan szituációba játszotta magát, ahonnan NEM VOLT VÁLASZTÁSA? A Disney egy nyíltan liberális értékeket képviselő vállalatbirodalom, ami Rosanne Barr sorozatát a színésznő mérsékelten rasszista beszólásáért kaszálta el. Márpedig az közel nem volt olyan durva, szintén viccnek volt szánva, csak ugyebár egy nyiltan konzervatív értékrendeket képviselő embertől jött. Ezek után ha a nyiltan liberális Gunnt nem rúgják ki a nyilvánosságra került tweetek miatt, akkora támadási felületet adtak volna a konzervatív kritikusaiknak (nézd, a hű amerikai Rosanne-t kirúgják a mocskos liberálisok, a pedofíliát népszerűsítő libsi meg maradhat) amekkorát egy Disney méretű cég nem engedhet meg magának. Egy rakás konzervatív fogyasztót veszítettek volna el, így viszont sokkal kevesebben hőbörögnek azon, hogy jaj de csúnya volt kirúgni Gunnt. Ha nem teszik, akkor meg a teljes konzervatív média, meg az általa felhergelt konzervatív tízmilliók lógtak volna ott a nyakukon.
Szóval a Disney az adott szituációban bármit tesz, kapja a szarvihart a nyakába, így az egyedüli dolgot tették, amit tehettek. Következetesek voltak és kirúgták Gunnt, a legkisebb kárt okozva a renoméjukon.
4.
4.
leviske
HA sikerül hasonlóan jó hangulatú filmet összeraknia, mint a GG, akkor örülök a szerencséjének. Kíváncsi vagyok, hogy cserélik-e a bandát, vagy megpróbál kezdeni valamit Jared Letoval.
3.
3.
BrockSamson
Ugy is elvesztik Cavillt es Afflecket, ugyhogy kezdhetik a teljes DCU rebootot, es irhatja Gunn. Win-win.
2.
2.
jasonkrot
király, remélem alkot valami faszát. Bár én szeretem a sötét hangulatú dc filmeket, de pl a justice leageben flash egy annyira esetlen balfsz volt, hogy érződik, van mit javítani.
1.
1.
kastorhun
Elképesztően gusztustalan az amit a Disney műve.
A Disney h*lye volt hogy kidobta őt a Galaxis Őrzői 3 alól, végre a Warner agyat növesztett és egy valóban jó rendező/írót szerződtetett.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...