Hivatalos: jön a PSN-névváltoztatás

  • Írta: Shifty
  • 2018. október 10.
  • Bejelentés
Link másolása
A Sony hivatalosan is megerősítette, hogy a PlayStation Networkön keresztül lehetőségünk lesz majd a névváltoztatásra. Novemberben indul egy zárt béta, amit 2019 elején követ majd a funkció hivatalos megjelenése.

Igaznak bizonyultak a korábbi szóbeszédek, a Sony tényleg azon dolgozik, hogy a PlayStation Network felhasználói megváltoztathassák PSN ID-jukat. Novemberben indul el egy zárt béta, amiben a PlayStation Preview Program kiválasztott szerencsései vesznek majd részt, a funkció hivatalos indulása pedig 2019 elején lesz esedékes.

Egyelőre annyi derült ki az újdonságról, hogy az első névváltás ingyenes lesz, utána viszont 10 eurót kell majd fizetni, PS Plus-előfizetéssel pedig csak 5 eurót. A Sony ígérete szerint a 2018. április 1. után megjelent játékok, illetve a legtöbbet játszott PS4-játékok már támogatni fogják a funkciót, ami egyébként a könnyebb felismerhetőség miatt az új név mellett a régit is feltünteti majd. Akadhatnak viszont fennakadások, helytelen működések, ilyenkor a Sony ígérete szerint ingyen visszaválthatunk majd a régi állapotra.

15.
15.
#14: Milyen nevet csinaltal 11 eve? :-)
14.
14.
Ra1D3n
Már nagyon-nagyon ideje már, hogy legyen névváltoztatás. MS-nél már franc se tudja milyen régóta elérhető, és milyen pöpecül megy az egész névváltás(alapból a rendszer egy random nevet oszt ki, amit nyilván megváltoztatok), a PS-nél meg konkrétan 11 éve csináltam a nickem, és nagyon szeretném már lecserélni...

Már csak a régióváltás kéne, mert a fa**om kivan azzal, hogy anno csak UK-be engedett regisztrálni a rendszer...
13.
13.
Fata Morgana
+ "egy"
Mire jönnek a next-gen konzolok lesz szerkesztés gomb, kilép az oldal a "kő-korból"??
12.
12.
HMoody
Ez aztan rohadt fontos! Kit erdekel, hogy 2018-ban meg mindig nem lehet regiot valtani? Az EU-ban sem, ahol elvileg szabad mozgas van es ezt iranyelvek irjak elo... Es a Sony evek ota nagy ivben tojik erre.
11.
11.
Fata Morgana
Lesz ennek még böjtje, van sanda gyanúm, szerintem egyszerűbb egy új személyit új névvel mint ezt a "tákolmány" lehetőséget igénybe venni.
Eddig sem nagyon forszírozták a dolgot, és ugye "nem akarásnak nyögés a vége" csa itt a felhasználók fognak nyögni.
10.
10.
Raptor X
Ezt a szerencsétlenkedést... Csak nem valami jó képességű magyar dolgozik náluk?
A játékok többsége, az új játékok, meg ott lesz a régi név is. OMFG!
Xbox-on kb. 1 perc múlva megjelenik az új név, mindenhol a gamertag-ot látni, volt, hogy 2x változtattam egy héten, nem volt ilyen töketlenkedés. Sony néha igazi béna pöcs, mondom úgy, hogy tv és telefon tőlük van. De legalább lehet változtatni. Ennyi idő után. Phhh :/
7.
7.
Yami
11 évvel később a PSN még mindig az a sebtiben összetákolt rendszer ami felzárkózósdit játszik az Xbox Live-val...
Régióváltás még csak tervben sincs, a trophyk még mindig csak ilyen mellékesen vannak egy appal hozzávarva a rendszerhez, amit el kell indítani, hogy szinkronizáljon online, de legalább lesz névváltoztatás, ami a játékok jelentős részénél problémákat fog okozni. Szép munka...
Régen legalább az a javukra szólt, hogy ingyen adták a gagyit.
6.
6.
Penzt kerni erte.
Megall az ember esze.
Nagyon pici lehet az a ceruza, hogy ekkora yacht kell melle...
2.
2.
patka21991
Miért kell ez? Inkább azt tegyék bele, hogy van egy felhasználó név, meg egy játékban megjelenő név, mint a steamen. Pl ott a felhasználónevem kiskutya217 míg multiban Sajtburger Eddy néven látnak.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...