Xbox 360 vs. PS3 videók

  • Írta: Daks
  • 2006. november 29.
  • Videó
Link másolása
A Gamevideos munkatársai készítettek egy igen érdekes sorozatot, melyben az Xbox 360 és a Playstation 3 konzolokat hasonlítják össze különböző játékok segítségével.
A Gamevideos munkatársai készítettek egy igen érdekes sorozatot, melyben az Xbox 360 és a Playstation 3 konzolokat hasonlítják össze különböző játékok segítségével.

Videók letöltése HD formátumban
(A bal oldali listából válaszd ki, hogy melyiket akarod letölteni,
kattints rá, majd a videó lejátszó melett bökj a "Download" szövegre!)

Fight Night Round 3:


Call of Duty 3:


Ridge Racer:


Tony Hawks Project 8:


Blazing Angels: Squadrons Of World War II:


Full Auto 2: Battlelines:


Madden NFL 07:


Marvel: Ultimate Alliance:


NBA 2K7:


Need for Speed: Carbon:


Tiger Woods PGA Tour 07:

77.
77.
efnox
Sziasztok..:D
Tudom kicsit régi "hír"-hez írok (: de most szeretnék konzolt venni..de nagyon tanácstalan vagyok... :S már a mostani XBOX360 SLIM vagy PS3? eddig inkább az xbox vonz azért mer ha jóltudom kilehet a SLIM-et is flash-eltetni következmények nélkül..mer nem biztos hogy utána még a 10.000 Ft-os game-ekre lenne pénzem..
előre köszi..:D
76.
76.
kitade
Tény!!!!!!!
Tény ,hogy a két konzol grafikai megjelenítése között nincs nagy különbség addíg amig multiplatformos (több platformon megjelenő) játékról beszélünk.Ez azért van mivel a játék alapjai ugyan azok Xbox360 és Ps3 alatt is.
De a lényeg az az,hogy a PlayStation exclusive neveinek a grafikai megjelenése a legtöbb esetben sokkal kidolgozottabb mint a boxos játékok közül bármelyiké.
Köszönhető ez annak,hogy míg az Xbox-ra készülő játékoknál egy nagyjából max 20 Gb-os határon belül mozoghatnak a játékok,addíg a Ps3-nál akár 50Gb-al is számolhatnak köszönhetően a Blu-ray technológiának.
Tehát míg egy boxos játékban sok fájl tömörítve van addíg a ps-nél nincs.Ebből következik hogy a boxok grafikai processzorának a kibontást is végeznie kell játék közben ,míg ps-nek nem kell.Ebből a szempontból a ps3 jobb grafikai,és audio megjelenítést tesz lehetővé.
Viszont pont a blu-ray technológia miatt szenved hátrányt a ps3 sok esetben a vásárlásoknál.Mivel a ps-re egyenlőre csak eredeti játékok vannak.
A lényeg : mivel szinte már minden nevesebb játék kijön mindkét platformra így már csak azt kell eldönteni,hogy megér-e nekünk plusz pénzt a Sony néhány exclusive játéka (pl :God of war, Gran Turismo, Motorstorm,Heavenly sword,stb.).
Nekem mindenféleképpen megéri.
75.
75.
Mathia$
#116: nem, ezek sajnos 2009-ben eladott konzolokra vonatkozó adatok voltak. Több külföldi oldalon lehetett olvasni, még gamestaron is fent volt. Idei helyzet jobb, mint említettem. Én nem akarom hogy boxok szarok legyenek.
74.
74.
horseman
nekem is x boxom van tob mint egy eve mar megvan es en cipruson elek errefele a nyarak dog melegek es majdnem minden szabad idomben jatszom de meg igy sem volt semmi baly (egyaltalan semmi meg a karral sem soha). Ps3 csakis god of war ert vennek mas semi nem erdekel a ps en de ez magan velemeny...
73.
73.
HomoLudens
#116: Amihez hozzátenném, hogy szvsz a PS3 meghibásodása is magas azért a Y-led is gyakori volt a PS2 meghibásodásokhoz képet. Remélem köv gen kicsit stabilabb lessz.

(Ui.: Te úristen, hogy került elő ez a 2006 os hír ? :D )
72.
72.
Batri
#115: a tönkrement box-ok nagy része régi kiadás(2006-2007)... az új alaplapos gépek meghibásodása kb a Ps3 szintjén van
71.
71.
Mathia$
#113: ez egy indulatos és tudatlan megszólalás volt egy teljesen megszállott xbox360 fanboytól, telerakva badarságokkal és értelmetlenségekkel. Állításaid tévesek és megmagyarázhatatlanul árad belőlük a hozzá nem értés és a böszmeség. :)

- A Microsoft egy játékát se adta ki PS3-ra.

- Jelenleg egy árban mozog a két konzol.

- Tavaly sajna az eladott boxok 53%a ment tönkre, ps3-ból 6% wii-ből 4%. (Szerencsére idén már valamivel jobban mozog a 360 mérlege)

- Az összehasonlító videókról annyit hogy kb 2008ig több játék volt szebb boxon, azóta fordult a kocka, mert már ps3ra is rendesen megcsinálják nem pedig 360-ról kap átiratot.



Ja, megsúgom 2010 felénél járunk. Ez egy 2006-os hír...
70.
70.
Exinor
#113: Valami történt a mai nap folyamán, vagy minek köszönhető ez a kitörés? Ha szeretnél beszélgetni édesanyám pszichológus.
69.
69.
Fusion
Na már nem azért ,de a Microsoftnak nem 1 játéka van!!!hanem több!!már bocs..-.-"...És jó max csak azért lehet jobb a PS3 mert az XBOX után gyártották..tehát gondolom az XBOXról jöhetett 1-2t ötlet.(a Forza 3 . Halo 3, Gears Of War stb.)ez mind Microsoft termék!

és már nem azért ,de a Microsoft a saját játékainak egy részét kiadta PS3ra!!!A buzi Sony meg egyet se adott tudtom szerint..ÉS valóban olcsóbb az XBOX360 mint a PS3 ,de semmi értelme..Nekem most van XBOX360om ,de régebben volt PS2-m az is jó volt nagyon sokat játszottam vele.ÉS nem kell azért szarozni az XBOXot mert a 3LED hibája volt sok XBOXnak régebben ,de mostanság már nincsen olyan(max. ritkán fordul elő).A PS3nak is van ilyen hibája ezt se kell szarozni ebből is elég sok fordult elő!Vannak olyan játékok amit CSAK PS3ra adtak ki ,de van olyan is amit csak XBOX360ra adtak ki(szerintem több játék van XBOXra mint PS3ra)És én azért is vettem konzolt ,mert a gépembe annyi cuccot kén fejleszteni hogy meghaladná a 100ezer Forintot.És az XBOX360 Elite(120GB) : játék nélkül : 58000FT(Amit én néztem PS3at játék nélkül 75000FT volt!és nem is 120 GBos!+ XBOX360 játékkal(120GB)nem sokkal drágább)XBOX360 Super Elite(250GB)75-80ezer forint kb. a PS3 meg 85000!

Van pár darab olyan kép amit összehasonlítanak játékokat(Grafika)és Gondolom csak azért fényesebb a kép mert a PS3 LCD-n van a másik meg sima TV-n..Én pl.Sokat gyűjtöttem az XBOX360ra és meg is lett!!máig semmi baja sincsen!!PS3nál gondolom van 1-2 olyan cucc ami kicsivel jobb mint az XBOX360é de azoknak nagyon semmi értelme!!Tehát mindegy ,hogy XBOX360at vagy PS3 veszel mert annyira sok küldönbség nincsen köztük mindegyiket lehet élvezni jót lehet szórakozni velük..(visszatérve a játékokra : mennyi játék is van ami Microsoftos és van PS3on?(hát van egy 10-20 darab)És mennyi játék van ami Sony termék XBOX360on na mennyi? : SEMMI!!!
68.
68.
jbest84
Ps hívő voltam, a PS2-vel egész éjszakákat játszottunk végig a haverokkal, amikor kijött a 3, már dörzsöltem a tenyerem, ilyet veszek, ha lesz pénzem. Aztán jött egy kihagyhatatlan ajánlat, csak éppen xbox360 volt a tárgya. Nem is a legújabb, sima arcade vinyó nélkül használtan, a gyári kábelével nem is voltam elájulva a minőségtől. Aztán vettem egy VGA kábelt hozzá, és láss csodát, (és például Forza 3-at :) ) a grafika összehasonlíthatatlan. Játszottam már PS3-mal is, az sem jobb 1%-kal sem, már bocs. Akinek meg gyűjteni kell rá, és nem apuci veszi Hanukára, annak nagyon sokat számít ám, hogy feleannyiba kerül, és nem BR, hanem DL. :) Nem csalódik, aki xboxozik!!
67.
67.
kovács kálmán
sztem a ps3 sokkal jobb mint a box mert nekem mindketöm van és az box videójátékai max 1évig élnek míg a ps3é 3évig is birja

66.
66.
juhaszroli
#115-117



Te aztán marhanagy észkombájn vagy...küldj minden betűt egy üzenetbe szerintem...x)
65.
65.
gyerecske
#106:



PS3 egyértelműen.Mostanában elég sok exkluzív cím jött rá és fog jönni a közeljövőben.

Tutira nem fogod megbánni.
64.
64.
Azopy
#108: 1etértek a PS2 olcsó és még sokáig a piacon lesz, bár ezt nem sorolta föl...
63.
63.
Azopy
#107: nem voltál túl meggyőző, a felsorakoztatott érveid hagynak némi kívánni valót... annak ellenére mondom ezt hogy nekem sincs már konzolom, bár ennek anyagi okai vannak.



#106: ha megteheted akkor PS3, a Wii-t külön kategóriába sorolnám, nem híres a látványról viszont akár nagyobb társaságot is el tud szórakoztatni, remek kis játékaival és egyedi irányítójával (ha több van belőle)
62.
62.
podzso
Sziasztok! Úgy tűnik konzolvásárlás előtt állok,csak egy kicsit tanácstalan vagyok,mert nem tudom melyiket válasszam:

-Ps3

-Xbox360

-vagy Nintendo Wii

Szerintetek melyik a legjobb?

Üdv,podzso
61.
61.
Daniel10
Amúgy Xbox vagy ps3?Hát ha van pénzed állandóan megvenni a legújabb játékokat és ha szivesen áldozol is rá annyit hogy megvedd a legújabb játékokat akkor ps3...ellenkező esetben xbox360.Szerintem:)
60.
60.
Daniel10
Kedves Duffy!Nem akarlak megbántani,de sajnos cáfolnom kell az állításodat ugyanis egy badarság:)85ezer Ft-bol nem raksz te soha össze olyan gépet amin a Crysis vagy akármelyik újabb játék(de főleg a crysis-on akadt meg a szemem)full grafikán futna.Nekem többe került a gépem mint 85ezer Ft és mégiscsak magas grafikán fut és még úgysem az igazi teljesen simán gördülékenyen közepes grafikán megy!Ennyit szerettem volna:)
59.
59.
bojli83
Az a baj, hogy olyanok fikázzák az XBOX360-t akiknek sose volt! Nekem több mint 1 éve megvan (Elite Edition), és semmiféle probléma nincsen vele. 3munkatársamnak is van XBOX360 és sose volt egyiküknek se semmi probléma vele. Full HD-s LCD TVken használjuk mindannyian, a grafika hibátlan. Nemtudom miért jó egyeseknek olyanokat terjesztgetni, hogy a XBOX egyből elromlik a PS3 meg milyen tökéletes. Hibás darabok biztos voltak lesznek XBOX, de PS3 esetében is. Aki aztmondja hibás PS3 sose jött ki az hazudik! Jó lenne ha a kis csicskák úgy mondanának véleményt valamiről, hogy előtte kipróbálták azt, és nem azért fikáznának valamit, mert nincsen rá pénzük!
58.
58.
damien!!!
Nekem kb 2 hónapja van Xboxom és semmi baj nincs vele.

Egyébként nyár óta sokkal megbizhatobbak
57.
57.
racztamaska
Viszont a Playstation 3-at nem lehet flashalni, ezzel szemben az Xbox-ot igen! És azért ez elég vonzó lehet sokak számára
56.
56.
racztamaska
Bizonyítékokat nem tudok adni, de értesülésem szerint a Grand Theft Auto IV Playstation 3-on jobb lett, szebb kidolgozás meg ilyenek. Mivel a GTA-tól nem sokkal van jobb játék (ne legyünk elfogultak, nincsen jobb játék grafikailag és pályaméretét is nézve) ezért szerintem elnyerte a Playstation 3 a legjobb konzol címet! És ezt az árak is mutatják! Xbox 60-80 ezer között van Playstation még mindig 100-120 ezer és már 160 gb-os winchesterrel!

Remélem nem mondtam badarságokat;)
55.
55.
yimi-yama
PS3 az szerintem sokkal jobb mint a XBOX360. Valósághűebben jelenít meg dolgokat és a kezelése is egyszerűbb. A hozzászólások szerint félnék venni XBOX360-at me elszaródik...
54.
54.
ArdedBay
SAMSUNG LE 40R 86B 102 cm HD READY LCD TV- volt a egyik Tv- amin teszteltük!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...