Ridge Racer 6

Őrülten jó autóverseny, kizárólag Xbox 360 konzolokra. Sajnos a várt siker valamiért nem maradt el, így a készítők a hetedik részre áttértek a PS3-ra.

Xbox 360 vs. PS3 videók

A Gamevideos munkatársai készítettek egy igen érdekes sorozatot, melyben az Xbox 360 és a Playstation 3 konzolokat hasonlítják össze különböző játékok segítségével.

Ridge Racer 6 és Ridge Racer 7 - Melyik a jobb?

Már előre vártuk a következőkben olvasható összehasonlításokat, mely a PlayStation 3 és az Xbox 360 erejét mérik össze egy-egy játékon keresztül...

Ridge Racer 6

Pár héttel ezelőtt éles vita alakult ki itt a GK-n az X360 árával kapcsolatban, amit kedves kollegám InGen meg is oldott egy website címének elküldésével. El is látogattam oda és bevallom nem hittem a szememnek. Nem tudom, hogyan csinálják a srácok, de olyan áraik vannak, hogy az arcom teljesen leszakadt tőlük. Azóta se találom a darabjait, úgyhogy most is így arc nélkül írom nektek eme cikket…

Brit Top Lista

A brit játékosok véleménye mindig elsődleges cél a fejlesztők számára, ha játékuk a szigetországban is megjelenik. Most lássuk a brit Játék Top Listát!

X360 eladási adatok az NDP-től

Az NDP Group ma közzétette az Xbox 360 novemberi eladási statisztikáját. Bár ugye ekkor még csak az USA-ban lehetett kapni, mégis nagyon szép eredményt hozott.

Játék-értékelések!

Egy-két híresebb magazin játék értékeléseit gyűjtöttük össze egy csokorba, platformok szerint! Szerepelnek benne a legfrissebb Xbox360-as játékok is.

X360 hírek

Xbox fanok figyelem! A Microsoft ma közölte azon játékok és kiegészítők listáját, amelyek az X360-al egy napon kerülnek majd a boltok polcaira.

Szombat délutáni galériamánia

Ismételten friss képekkel bővült galériánk. Van itt Kameo, NBA 06, Project Gotham Racing 3, Ridge Racer 6, Splinter Cell 4, Test Drive meg minden más jóság.

Újabb négy trailer érkezett!

A mai napra egész kis trailer áradat érkezett már, de most még hozzájuk szegődött négy új darab! Jó mozizást!

Hétvégi képkavalkád

Újabb hatalmas adag kép landolt galériánkba. Van Driver, Final Fantasy, Ridge Racer, Elder Scrolls, Matrix, WoW, meg minden jóság! ;)