Mark Hamillel erősít a Squadron 42

  • Írta: sirdani
  • 2018. október 11.
  • Videó
Link másolása
A Cloud Imperium által fejlesztett Squadron 42 - mondhatni a singe player Star Citizen - újabb előzetest kapott, melyben a hatalmas űrcsaták, az apokaliptikus látvány és a lélegzetelállító grafika mellett Mark Hamill is szerepet kapott.

Komoly mérföldkőhöz érkezett a Cloud Imperium közösségi finanszírozású projektje, ugyanis a Star Citizen-univerzumra a jelen állás szerint 195 007 319 dollár gyűlt eddig össze, nem kevesebb, mint 2 101 502 regisztrált felhasználótól.

A bámulatos eredmények és a CitizenCon alkalmából pedig most egy újabb előzetesen csodálhatjuk meg a Squadron 42-t. A játék fejlesztésével kapcsolatosan legutóbb az alábbi cikkünkben írtunk, míg ha a Star Citizennel kapcsolatos jelenlegi helyzetre vagy kíváncsi, akkor ezt a cikkünket érdemes felkeresned.

A Squadron 42-vel kapcsolatosan egyébként szomorú tény, hogy pontos megjelenési dátumot még mindig nem lehet tudni, ám némi reményt adhat számunkra, hogy már sejteni lehet a „megjelenési dátum megjelenési dátumát”, ugyanis idén decemberre várható, hogy a stúdió pontosan felvázolja a játék frissítéseinek és a különböző játszható verzióinak menetrendjét.

10.
10.
leviske
Dehát nem Hamill volt az első igazolt színészek közt? Nekem egyedül Gillian Anderson és Henry Cavill tűnt újnak a trailerben. A többiekről már nagyjából 1+ éve tudni és lehetett is velük látni anyagokat.
7.
7.
#4: Hat nezd meg angolul oket, nem ertem, valaki megtiltja neked? :-)
6.
6.
IcePyke
"Mark Hamillel erősít a Squadron 42"
Inkább
"Fél Hollywooddal erősít a Squadron 42" :D
5.
5.
BrockSamson
A szereposztas pazar, es a mimika is sokat fejlodott az elso Gary Oldmanes video ota, ez egesz jo irany. Kar, hogy ezeknek semmi koze a jatekhoz magahoz.
4.
4.
Thor Vath
#1: Nem tudom... Nekem egy igazi színész által nyújtott (tehát nem hiteltelelen és mesterkélt) alakítás (még ha “csak” szinkron is) sokkal többet nyom a latban, mint bármilyen speciális effekt. Ez a helyzet a filmekkel is - az emlúlt 10-15 évben magyarra szinkronizált filmek kilencven százaléka nálam ezért kuka.
Mark Hamill a Batmant is nagyon megdobta, mint Joker hangja (nem hiszem, hogy összefüggés lenne Hamill gázsija és a szar pc port között).
3.
3.
Chrysh
És? Ettől gyorsabban meglesz a játék?

Mindegy várjuk szeretettel a megjelenési dátum megjelenési dátumát.
2.
2.
Tokodboy
#1: Nem baj, majd a sok hülye fizet, akik eddig is támogatták a soha el nem készülő játékot.
1.
1.
Ooorky
Megint az értelmetlen pénzszórás, még az olyan cégek is, mint a Bethesda csínján bánnak a hollywood-i szinkronokkal, mert néhány percnyi szöveg is horribilis összegekbe kerül.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...