New World - ezúttal hivatalos trailer érkezett

  • Írta: sirdani
  • 2018. október 11.
  • Videó
Link másolása
A múlt heti pornhubos szivárogtatás után az Amazon által készített MMO végre megkapta első hivatalos előzetesét is. A lenyűgöző látvány és a hatalmas játéktér már garantált, reméljük, a játék többi része is az eddigiekhez méltó lesz!

A készítők tervei szerint a New Worldben a játékosok mindenről maguk dönthetnek; kikkel dolgoznak össze, kik ellen veszik fel a harcot, kiket fogadnak el szövetségesnek, és kiket ellenségnek, milyen feladatokat vállalnak el, és azt, hogy milyen módszerrel próbálják megoldani őket. A világ pedig nemcsak az időjárások és évszakok váltakozása mentén formálódik, de döntéseinkkel is komolyan befolyásolhatjuk a változásokat.

A videóhoz fontos hozzátenni, hogy a játék még csupán egy korai alfaverzió szintjén van, így minőségileg még nyilván rengeteget fog javulni. Ennek ellenére az eredmény már most is egészen impozáns, igaz, hogy alig egy percig mozog csak a játék, ám a CryEngine-re építkező Lumberyard Engine meglehetősen jól végzi a dolgát.

A New World PC-s megjelenésére a jelenlegi tervek szerint 2020 környékén érdemes számítani. Amennyiben szívesen kipróbálnád a játék alfaverzióját, úgy az alábbi linken van lehetőséged feliratkozni tesztelőnek.

1.
1.
ezzelreg
Remélem lehet majd lóra is pattanni, mert így ebben a tempóban futkorászva megőrülnék a gép előtt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...