New World PC

Nyitott világú MMO, melyben a játékosok dönti el, milyen küldetésük lesz az elátkozott földön.

Érkezik a New World első kiegészítője

Az Amazon MMORPG-jének bővítménye októberben megjelenik, és várhatóan számos frissítést hoz a megtépázott hírnevű játékba, amelynek harmadik szezonjával együtt érkezik majd.

Jönnek a szezonok a New Worldbe

Március végétől az Amazon MMORPG-je szezonalapú frissítési modellre áll át - ennek hála, a játékosok ezentúl gyakrabban kapnak új tartalmakat. Persze, miután megváltották a szezonbérletüket hozzá.

Megmutatta idei roadmapjét a New World

Az Amazon egy egyórás fejlesztői videóban vázolta fel, hogy milyen tervekkel készül az idei évre. A videóból megismerhetjük a márciusi frissítés újdonságait, de a nyár és az ősz várható tartalmairól is esik szó.

New World - a február a javítások hónapja lesz

A New Worldből még mindig nem sikerült kigyomlálni minden hibát, ezért a fejlesztők a következő hónapban nem az új tartalmakkal, hanem a javításokkal lesznek elfoglalva – tudjuk meg egyebek mellett a friss helyzetjelentésből.

Felsorakoznak a Steam legkeresettebb játékai

A Steam is lezárta a tavalyi évet, és szokásához híven megosztotta velünk, hogy mely játékokat keresték a leginkább az üzletében 2021 folyamán. Valószínűleg nem árulunk el nagy titkot, hogy jó pár slágercím szerepel a listákon.

Íme, a The Game Awards idei jelöltjei

Ez az év sem telhet el anélkül, hogy a The Game Awardson Geoff Keighley kitüntesse a legjobbnak tartott játékokat és fejlesztőket. Az idei eredményhirdetés december 9-re esik, lássuk, kiknek szurkolhatunk!

Boomer Gamer podcast: őrületes űrkalandok

Már meghallgatható a Boomer Gamer podcast harmadik adása, amelyben az elmúlt évek űrjátékai kapták a főszerepet. Elmondjuk, hogy melyik a legnagyobb csalódás számunkra, és fejet hajtunk a No Man's Sky fejlesztői előtt. Csekkoljátok!

Furcsa hiba maradt a New Worldben

Noha a kezdeti lelkesedés alábbhagyott, még mindig sokan játszanak az Amazon MMORPG-jével, a New Worlddel. A játékosok eközben újabb és újabb hibákat fedeznek fel, a chatfelület például ügyesen megbolondítható némi HTML-kóddal.

Megizzasztják az Amazont a New World játékosai

A New Worlddel végre betalált az Amazon, amire még Jeff Bezos is elismerően csettintett, a népszerűségnek azonban ára van: az MMORPG azóta is szerverproblémákkal küszködik.

Látványos rajtot vett a New World

A héten elrajtolt az Amazon MMORPG-je, amely a bétatesztet követően is megőrizte a népszerűségét: az elmúlt napon volt olyan, hogy több mint 750 ezren játszották egyszerre, ami természetesen alaposan megizzasztotta a cég üzemeltetőit.