Megjöttek az új avatárok az Xbox One frissítésével

  • Írta: zoenn
  • 2018. október 12.
  • Letöltés
Link másolása
Már elérhető az Xbox One októberi rendszerfrissítése, amely élesíti a régóta várt új avatárokat, illetve Alexa-támogatással is felvértezték a konzolt. Ezentúl a HDR-filmeket is könnyebben nézhetünk a streaming szolgáltatókon keresztül.

Megérkezett az Xbox One legújabb rendszerfrissítése, melynek nagy újdonsága az új avatárok megjelenése. Most már mindenki elkészítheti saját, izgő-mozgó alteregóját, az Xbox Live-os barátaink legnagyobb örömére.

A Microsoft nem kapkodta el a premiert: kereken egy évet késtek az új avatárok, még 2017 őszére vártuk őket először. Rengeteg kozmetikai cucc vár ránk, rengeteg testtípusból választhatunk kedvünkre. Az avatárok a saját profiloldalunkon, az activity feedben és a Gamerscore-ranglistán is feltűnnek. A Photobooth alkalmazás segítségével fotót is készíthetünk róluk, amit a profilképnek állíthatunk be.

Az Xbox Skill funkció segítségével utasításokat adhatunk a konzolunknak az Alexa vagy a Cortana eszközökkel, mindezt nagyobb pontossággal tehetjük meg, mint a Kinect esetében. Simán elindíthatjuk a kedvenc játékainkat, de egyetlen mondattal indíthatunk Mixer-közvetítést, lophatunk képeket, vagy beállíthatjuk a kívánt hangerőt. Persze mindezt angol nyelven.

Már a Dolby Vision HDR-streaming támogatás is bekerült a kalapba, ha van erre felkészített televíziód. Jelenleg csak a Netflix támogatja az ilyen tartalmakat, de a következő hónapokban több szolgáltató is kihasználja majd a Dolby Visionben rejlő lehetőségeket.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...