Hitman 2 - bemutatkozott az 1v1 játékmód

  • Írta: szlav
  • 2018. október 12.
  • Hír
Link másolása
Jópofa többjátékos móddal erősít a Hitman 2. A Ghost Mode egy közös meccsre, de két párhuzamos valóságba ereszti a kihívásra vágyó bérgyilkosokat. Öt célpontot kell diszkréten kiiktatnunk, megelőzve szellemképmásunkat.

Mi lehetne félelmetesebb egy kerti buliban, mint a 47-es ügynök? Két 47-es ügynök! A Hitman 2 Ghost Mode-ja fej-fej mellé ereszti az online kihívást kereső játékosokat. A versenyjátékok szellemautó funkciójához hasonló módon a játéktérben követhetjük a vetélytársunk cselekedeteit, mindezt azonban valós időben.

A játékmód elnevezése azonban más szempontból is beszédes, ugyanis a győzelemhez minél diszkrétebben kell majd eltennünk láb alól a célpontjainkat. Aki pedig hamarabb kiiktat észrevétlenül öt megjelölt embert, az viszi a trófeát. Trollkodásra, az ellenfél megzavarására azonban nem lesz lehetőség. Ahogy az a videóban is látható, két párhuzamos valóságban játszódik majd a meccs - ha például az első játékostól sírva menekül a tömeg, attól még könnyen megeshet, hogy a második ügynök világában mit sem sejtenek a bérgyilkos létezéséről.

A Ghost Mode kezdetben kizárólag a Miami pályán érhető majd el, a megjelenést követően azonban más pályákra is kiterjesztik majd azt.

A Hitman 2 november 13-án debütál PC-n, Xbox One-on és PlayStation 4-en.

1.
1.
Matt8888
Alternatív multiplayer "survey"-t látok inkább ebben.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...