Hitman 2 (2018) PC, PS4, XBOXONE

A Warner Bros. támogatásával folytatódik az új generációs Hitman.
Típus:

Készül a Hitman harmadik epizódja

A játékfejlesztői kulisszák mögé betekintést nyújtó NoClip csapata ezúttal a koppenhágai IO Interactive-nál vendégeskedett, legújabb dokumentumfilmjükben pedig a stúdió fejese, Hakan Abrak is megszólal, aki érdekes dolgokat árult el.

Hitman 2 - irány New York!

Vadonatúj helyszínre költözik a Hitman 2 a legfrissebb kiegészítőjében. Ezúttal New York egyik ultrabiztonságos bankjába látogathatunk el, ahol beépülhetünk a bankárok szürke hétköznapjaiba, hogy némi izgalmat csempésszünk az életükbe.

Hitman 2 - rengeteg újdonság érkezik

Az IO Interactive a Hitman folytatásának megjelenése után sem ül a babérjain, így tartva magukat a korábban beharangozott vállalásokhoz, júniusban ontani fogják magukból a játék friss tartalmait.

Sok újdonsággal bővül idén a Hitman 2

Mozgalmas év elébe néz a Hitman 2! Az IO Interactive közzétette az idei év tartalmi frissítéseiről szóló terveit, és úgy tűnik, hogy nem lesz okunk panaszra! A 47-es ügynök vakációzni megy, de előtte beugrik még a bankba is.

Hitman 2 - irány Hantu Port, ezúttal DirectX 12-vel

Érdemes mostanában visszanézni a Hitman 2-be, részben a tartalmi frissítés, részben a technikai finomítások miatt. Elérhetővé vált a Sniper Assassin következő küldetése, valamint befutott a DirectX 12-támogatás is.

Hitman 2 - itt az ingyenes Starter Pack

Az IO Interactive-nak hála ingyen kipróbálható verziót kapott a népszerű bérgyilkosszimulátor Hitman 2 - Starter Pack néven, melyben néhány extra mellett a játék teljes első pályáját is végigjátszhatjuk.

Hitman 2 - a művészetnek ára van

Befutott a bérgyilkosszimulátor harmadik Elusive Target-kihívása, mely során a művészeté, és azon belül is elsősorban a festészeté a főszerep. A küldetés során Miranda Jamisont, a tolvajokkal csencselő becsüst kell kiiktatnunk.

Még egy stúdiót nyitott a Hitman fejlesztője

A dán IO Interactive egy új stúdiót nyitott a svédországi Malmőben. A csapat elsődleges feladata az, hogy "minőségi tartalmat gyártson" a Hitman-frencsájz számára, de vannak utalások egy vadonatúj játékra is.

Hitman 2 - a forradalmár bukása

Megérkezett a Hitman 2 második Elusive Target-kihívása, mely során ezúttal Dél-Amerikába látogatunk, ahol egy önjelölt kolumbiai forradalmárra csaphatunk le. Vigyázat, csak egyetlen esélyünk lesz!

Hitman 2 - reszkessetek, betörők!

A Hitman rajongói számára bizonyára ismerősen cseng a Holiday Hoarders esemény. Az előző felvonásban bemutatott karácsonyi móka a folytatásra is visszatér, úgyhogy itt az ideje, hogy ismét reszkessenek a betörők!