Hitman 2 (2018) PC, PS4, XBOXONE

A Warner Bros. támogatásával folytatódik az új generációs Hitman.

Angliában nyit új stúdiót az IO Interactive

A Hitman-játékok és a Project 007 fejlesztői stílszerűen Angliában, Brighton városában nyitnak új irodát. Ez lesz a dán székhelyű stúdió ötödik kirendeltsége világszerte.

Megjelent a Hitman: World of Assassination

Végre megjelent a minden eddiginél teljesebb Hitman-élményt nyújtó kollekció, melyben a 47-es Ügynök legutóbbi 3 kalandját játszhatjuk újra rengeteg újdonsággal.

A Hitman 3 hamarosan az összes modern Hitman-játékot tartalmazni fogja, ráadásul ingyen

Jó hírrel szolgált az IO Interactive azoknak, akik rendelkeznek a Hitman 3-mal: hamarosan már az első két részt is magukénak tudhatják, ráadásul teljesen ingyen.

Messze van még a Hitman-csapat James Bond-játéka

Az IO Interactive legfrissebb üzleti jelentése szerint csendes évek várnak a stúdióra, miközben aktívan dolgoznak a következő nagy dobásaikon. Néhány évig még nem érdemes a Project 007 megjelenésére számítanunk.

Frissítve: Íme, a következő adag Game Pass-játék

Hivatalos bejelentést ugyan még nem kaptunk a témában, de a poszt mellé készült kép már kiszivárgott, így megtudtuk, hogy mely címekkel bővül az Xbox Game Pass kínálata legközelebb.

Óriási Hitman-hírek estére

Egy kiadós bemutatóval készült mára az IO Interactive csapata, melynek keretei közt leleplezték a Hitman 3 idei újdonságait. A második évbe lépő cím új játékmódokat és PC-s VR-támogatást kap, ráadásul csatlakozik a Game Passhez is.

Frissítve: Ezek a PS Plus szeptemberi játékai

Noha nemsokára hivatalos forrásból is megtudhatjuk, hogy milyen játékokat kapunk a PlayStation Plus-előfizetésünk mellé, a szivárogtatók ezúttal is gyorsabbak voltak. Szeptemberben főzni, vadászni és orgyilkolni fogunk.

Új stúdiót nyit az IO Interactive

A rebootolt Hitman-trilógia nagyszerű sikerei után komoly terveket forral az IO Interactive. A csapat új stúdiót nyit Barcelonában, a tervezőasztalukon több játék is fekszik, mindeközben pedig még a kiadói tevékenységeiket is felpörgetik.

Takaréklángra kerül a Hitman-széria

A 47-es ügynök elég elfoglalt volt az elmúlt néhány évben, így itt az ideje, hogy kivegyen egy kis vakációt. Az IO Interactive egy darabig pihenteti a szériát, hogy egy másik öltönyös ügynökre fókuszálhasson.

Hitman 3 - működik a PC-s pályaimportálás

A Hitman 3 egyik izgalmas funkciója, hogy a játékosok beleimportálhatják a World of Assassination-trilógia korábbi részeinek pályáit is. Konzolon ezzel nem volt gond, PC-n azonban nem működött a dolog - egészen mostanáig.