Quake Champions - új játékmód és hős érkezett

  • Írta: zoenn
  • 2018. október 14.
  • Letöltés
Link másolása
Megérkezett az id Software arénashooterének legújabb frissítése, amely a szokásos hibajavítások és finomhangolások mellett élesíti a Slipgate játékmódot, valamint a Quake 2-ből ismerős Athenával bővíti a karakterfelhozatalt.

Athena védjegye a kilőhető csáklyája, amit megakaszthat például egy falon, így átlendülhet a nagyobb akadályokon is, de a gyorsabb haladáshoz is ideális, lévén a talajra lőve, a kívánt pontra érkezhet egy szempillantást alatt. A csáklya harc közben is jó szolgálatot tehet: ha eltaláljuk vele az ellenséget, kapásból 25 százalékkal apasztja le az életerejét.

A leányzó a Quake 2-ből lehet ismerős, de most végre a free-to-play Championsbe is megérkezett a Champions Pack tulajdonosai számára.

A legutóbbi frissítéssel élesedett a Slipgate mód, amelyben két csapat - egy támadó és védő - esik egymásnak. Utóbbiak célja, hogy minden áron megvédjék a Slipgate-portált, amin keresztül egy durva démont idézhetnek meg. A játékosok a meccs elején minden fegyvert megkapnak, és a páncéljuk is teljes lesz, viszont egyetlen élettel kell gazdálkodniuk.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...