Élőszereplős traileren a Starlink: Battle for Atlas

  • Írta: szlav
  • 2018. október 16.
  • Videó
Link másolása
Ki ne szeretné egy napon felfedezni az űr végtelen titkait? Ki ne ábrándozott volna idegen bolygókról, különös lényekről és szélsebes űrhajókról? A Starlink legújabb előzetese pontosan ezt ígéri nekünk.

Ma került a boltokba a Starlink: Battle for Atlas, a megjelenés mellé pedig két vadiúj kedvcsinálót is kaptunk. Az első, szemkápráztató élőszereplős videó a gyermekkor varázsát és a felfedezetlen űr rejtelmeit hozza egy kalap alá. Merjünk nagyot álmodni, fedezzük fel az ismeretlent!

A második kedvcsináló ezzel szemben egy sokkal gyakorlatiasabb szempontból közelíti meg a dolgot - itt a hangsúly a tökéletes űrhajó megépítésére kerül. A Starlink: Battle for Atlas ugyanis nem csupán egy egyszerű videojáték. Az alapszoftver mellé különféle játékűrhajókat vásárolhatunk, amelyeket azután a képernyőn láthatunk viszont. Az igazi móka azonban a hajók szétszerelésében és az alkatrészek kombinálásában rejlik. A megfelelő kellékek segítségével a valós és virtuális világban is megépíthetjük álmaink vadászgépét.

A Starlink: Battle for Atlast megtaláljátok Xbox One-on, PlayStation 4-en és Nintendo Switchen.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...