Starlink: Battle for Atlas PS4, SW, XBOXONE

Űrharcokra kihegyezett shooter, fejlett testreszabási lehetőségekkel.
1608469200

Ma még bezsebelhetitek a Ubisoft ajándékait

Véget ért a Ubisoft karácsonyi ajándékzuhataga, de nem kell aggódnotok, ha lemaradtatok valamelyik ingyenes játékról. Ma még utoljára lecsaphattok a PC-n beváltható teljes címekre és egyéb extrákra.
1608055200

Ingyen bezsákolható a Starlink: Battle for Atlas

A Ubisoft is felkészült az ünnepekre, így öt ingyenes tartalmat zsebelhetünk majd be a következő néhány nap folyamán. Ma a Starlink: Battle for Atlas PC-s változata lehet a miénk.
1608015600

A héten a Ubisoft is ajándékokat oszt

A karácsonyra hangolódásba a Ubisoft is bekapcsolódik, és péntekig minden nap felfed valami új bezsebelhető finomságot. Az ajándékozást az Assassin's Creed: Valhallában használható letölthető tartalmakkal kezdik.
1556280000

Starlink: Battle for Atlas - befutott a gépigény is

Nemrég érkezett a hír, miszerint fél évvel a konzolos megjelenése után végre PC-re is megérkezhet a Ubisoft űrrepülős játéka, a Starlink: Battle for Atlas. Most pedig azt is megtudhatjuk, hogy milyen vas kell majd a futtatásához.
1556215225

Mindjárt PC-re költözik a Starlink: Battle for Atlas

Hiába nem gyártja többé a műanyag űrhajókat a Ubisoft, a Starlink: Battle for Atlas hamarosan egy masszív frissítést kap, sőt mi több, a jövő héten a régóta várt PC-s verzió is befut a Steamre és a Uplayre.
1554390000

Nem készül több játékszer a Starlinkhez

Sajnos nem fogyott olyan jól a Starlink: Battle for Atlas, mint ahogy azt a Ubisoft elvárta, így mostantól nem gyártanak több hajóalkatrészt és figurát a játékhoz. A digitális frissítésekre szerencsére a későbbiekben is számíthatunk.
1539705600

Élőszereplős traileren a Starlink: Battle for Atlas

Ki ne szeretné egy napon felfedezni az űr végtelen titkait? Ki ne ábrándozott volna idegen bolygókról, különös lényekről és szélsebes űrhajókról? A Starlink legújabb előzetese pontosan ezt ígéri nekünk.
1539583080

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Masszív játékdömpinggel folytatódik az október, egy zsák izgalmas cím jut majd' minden platformra! Összefognak a DC-univerzum LEGO-gonoszai, hatodik fejezetéhez érkezik a Soul Calibur, és a Ubisoft toys-to-life kísérlete is bemutatkozik.
1539090000

Starlink: Battle for Atlas - beköszön Judge és Chase

Egy pár rövid előzetest kapott a Ubisoft űrhajós lövöldéje. A Starlink csapatát két új pilóta erősíti. Judge képes lesz maga körül lelassítani az óramutató forgását, Chase pedig egy kis extra kakaóval bünteti majd az ellenfeleit.
1537957800

Történeti trailert kapott a Starlink: Battle for Atlas

A Ubisoft jóvoltából újabb előzetes érkezett, melyen ezúttal a játék története került a középpontba. Az Equinox legénységéhez csatlakozva Grax és elfeledett légiója ellen vehetjük fel a harcot, hogy megmentsük a galaxist a pusztulástól.